Turmat må ikke være kjedelig, men kan gjerne være raskt og lett å lage. Vi har samlet noen av våre aller beste tips med turmatoppskrifter som du enten kan tilberede på primus, bålet eller som du lager helt eller delvis klar hjemme før du drar ut.
Våre turmatoppskrifter er ganske enkle å lage, og med ingredienser som er lett å få tak i på butikken.

Turfrokost
En god start på dagen begynner med en skikkelig frokost.
Lunsj og gode nistepakker
Medbrakt mat gjør det mulig å være ute enda litt lenger.
Peanøttboller med banan (glutenfri)
Middag på primus
Med en brenner, stekepanne eller en kjele, så kan du prøve deg på noen av disse rettene.

Middag på bål
Mat som lages over åpen ild, smaker alltid litt ekstra godt.
Oppskrifter til syvsteinsovn
Snaddermat, laget på en eldgammel måte som fortsatt funker. Spennende for både store og små:
• Varmrøkt kveite med rotgrønnsaker
Kaker/snacks/dessert
Har du noe å feire, eller bare lyst på noe søtt og annet enn en tørr energibar:
• Ostekake med friske bær på primus
• Iskrem på tur (sjokolade/vanilje)
• Lag din egen nøtteblanding (obs: HOT!)

Ekspedisjon/langtur
Inspirasjon til de turene der vekt, holdbarhet og antall kalorier faktisk er ganske viktig:
Vi har også testet en rekke drytech-retter
