/ Turmat

Kebab på pinne

Hvordan steke kjøtt rett på bålet med skogens redskaper? Friluftsentusiast Matt Skuse deler sin kunnskap om bål- og matlaging med kjøkkenredskaper du finner i naturen.

Sist oppdatert 5. oktober 2023 kl 07.00
kebab på bålet matt skuse villmarkingen turmat
URBAN MENY: Kebab på pinne, laget over naturvennlig bål, skalert etter behovet. Foto: Christian Nerdrum

Sporløs ferdsel er et viktig prinsipp hos den norsk-britiske marineoffiseren Matt Skuses sin ideologi om friluftsliv. Han oppfordrer til at alle bål lages på en måte som ikke skader naturen rundt, og at størrelsen på bålet avgjøres av hva formålet med det er. 

I denne episoden av nettserien Villmarkingen demonstrerer han to måter å tilbrede kjøtt på tur: Kebab på pinne og kjøtt stekt på steinhelle. 

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
Betal smartere med Klarna.

Abonnementene fornyes automatisk og kan sies opp når som helst, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

Relaterte artikler
mat til langtur ekspedisjon
Turmat til langtur/ekspedisjon

Potetmos med spekemat og chips

pannekakerøre
Turmat – oppskrifter

Pannekaker på tur

halloween suppe
Halloween-turmat

Gresskarsuppe på termos

svenske havreboller med dadler
Turmat: Søte havrekuler

Søte havreboller

eplekake
Testet: Firebox Billy Baking set

Test av Firebox Billy Baking Kit

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng  | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue