Arme riddarar har vorte ein meir kjend variant av sine rike brør – rike riddarar. Inni er dei like, for der ligg det ei skive brød som gjerne er tørt.
Skilnaden er kor mykje søtt og godt du blandar dei i før du steiker dei på panna.
Arme riddere er mat som naturligvis kan lages på tur. Kanskje som en ekstra god turfrokost, lunsj eller dessert. Her får du noen turvennlige oppskrifter.
Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,
Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.
Abonnementene fornyes automatisk og kan sies opp når som helst, men senest før perioden utløper.
Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.
Har du spørsmål?
Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo
Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen
Kommersiell leder: Alexander Hagen