Hjem
 / Turmat
 / Brenneslesuppe

Brenneslesuppe

Brennesla veks heile sommaren og kan etat som den er. Her får du tips til både suppe, te og brennesle-pesto.

Sist oppdatert 15. mai 2020 kl 09.58
BRENNESLESUPPE: Betre enn du trur, og veldig enkelt. Foto: Sigrid Henjum
BRENNESLESUPPE: Betre enn du trur, og veldig enkelt. Foto: Sigrid Henjum

Når du tek deg ein tur i skog og mark, er det mykje av det rundt deg du kan eta og nytta deg av. Brennenesla finn du nesten overalt, Kanskje har du oppdaga den allereie? 

Brennesle stikk ikkje og du kan eta han slik han er, full av C-vitamin og smak. Det er på utsida av blada og på stilken at piggane som gir deg vabler sit.

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
Betal smartere med Klarna.

Abonnementene fornyes automatisk og kan sies opp når som helst, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

Relaterte artikler
mat til langtur ekspedisjon
Turmat til langtur/ekspedisjon

Potetmos med spekemat og chips

pannekakerøre
Turmat – oppskrifter

Pannekaker på tur

halloween suppe
Halloween-turmat

Gresskarsuppe på termos

svenske havreboller med dadler
Turmat: Søte havrekuler

Søte havreboller

eplekake
Testet: Firebox Billy Baking set

Test av Firebox Billy Baking Kit

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng  | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue