/ Turmat

Mat til langtur på 1-2-3

På langtur gjelder regelen: Mest mulig energi, minst mulig vekt, raskt å tilberede. Her får du tips og velprøvde turmatoppskrifter for langtur.

Sist oppdatert: 18. juni 2025 kl 09.14
LOGAN-BRØD: Solid energi på tur. Foto: Sigrid Henjum
LOGAN-BRØD: Solid energi på tur. Foto: Sigrid Henjum
Lesetid: 4 minutter

Når stuegulvet er fullt av turutstyr og loftet endevendes på let etter det som ikke ligger på plassen (hvorfor!?) for tredje gang – da er det greit at maten ikke krever all verdens planlegging før man drar.

I denne artikkelen får du tips til energirike, enkle og velsmakende måltider, slik at du kan konsentrere deg om andre ting i turplanleggingen.

Allerede abonnent?  

Med magasinKun digitalt
99 kr/md i 12 md*
+ 8 utgaver av Fri Flyt magasin
119 kr/md i 3 md*
+ 2 utgaver av Fri Flyt magasin

*Forutsetter 6 eller 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden. Fornyes automatisk hver måned etter bindingstiden.

Er du under 28 år?

Da får du halv pris på Fri Flyt.

Slik fungerer det:Betal med Vipps, del fødselsdatoen din med oss og få halv pris fram til du fyller 28 år. Når du har fylt 28 år endrer vi til vanlig pris, og sender deg et varsel i forkant.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Kanseller når du vil, men senest 48 timer før fornyelse. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen