Hjem
 / Turmat
 / Oppskrift på skikkelig godt pinnebrød

Oppskrift på skikkelig godt pinnebrød

Slik lager du skikkelig godt pinnebrød. Turekspert Sigrid Henjum deler sin beste pinnebrødoppskrift. Husk at pinnebrød skal ta tid.

Sist oppdatert 19. mars 2020 kl 12.00
Pinnebrød gleder både store og små på tur. Foto: Sigrid Henjum / Turkokeboka Et ute
Pinnebrød gleder både store og små på tur. Foto: Sigrid Henjum / Turkokeboka Et ute

Pinnebrød er en klassiker som mange har et godt – og kanskje ikke fullt så godt – forhold til. Her gir vi deg den beste oppskriften på pinnebrød vi har kommet over.

Denne deigen kan du surra rundt ein pinne – derav namnet – eller rundt ei pølsa som du steiker på bålet. Pass på varmen, og det SKAL ta litt tid. Svart utanpå og rå inni er ikkje stas, men med jamn brunfarge og godt gjennom- steikt, då er pinnebrød godt!

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
Betal smartere med Klarna.

Abonnementene fornyes automatisk og kan sies opp når som helst, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

Relaterte artikler
mat til langtur ekspedisjon
Turmat til langtur/ekspedisjon

Potetmos med spekemat og chips

pannekakerøre
Turmat – oppskrifter

Pannekaker på tur

halloween suppe
Halloween-turmat

Gresskarsuppe på termos

svenske havreboller med dadler
Turmat: Søte havrekuler

Søte havreboller

eplekake
Testet: Firebox Billy Baking set

Test av Firebox Billy Baking Kit

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng  | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue