/ Turmat

Firebox Billy Baking Kit test

Firebox Billy Baking Kit er en vedfyrt, utendørs ovn som kan brukes til baking og steking. Fungerer det? Og, er det en god idé?

Sist oppdatert 9. oktober 2023 kl 09.02
eplekake
EPLEKAKE PÅ GANG: Over og undervarme er ganske vesentlig for resultatet. Foto: Sigrid Henjum
Firebox Billy Baking Kit

Innhold: Bakeovn med lokk, 3 rister, 2 små bakeformer, en liten stekepanne, 2 klyper og et termometer
Kapasitet: 3 liter (finnes også i 2 liter)

Totalvekt: 2782 g 

Pris: Fra 539,-

Leverandør: Speidersport

Testår: 2023

Firebox Billy Baking Kit gjør det mulig å røke mat, lage små brød og småkaker i Billy Can Bush Pot. Settet selges uten kjele og bålbrenner og må kjøpes i tillegg. Vi har fått anledning til å teste hele settet samlet.

Selve Fireboxen er ganske liten og kommer helt flatpakket i en tøypose, men er lett å montere.

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
Betal smartere med Klarna.

Abonnementene fornyes automatisk og kan sies opp når som helst, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

annonse
Relaterte artikler
in the can chili con carne
Testet: Turmat på boks

Chili Con Carne på boks

in the can ertesuppe
Test av hermetikkmat

Gul ertesuppe turmat

tørking av mat til langtur og ekspedisjon
Guide til tørking av turmat

Tørking av mat til langtur

boksmat hermetikk in the can
Hermetikk-mat er tilbake

Comeback for norsk hermetikk?

svenske havreboller med dadler
Turmat: Søte havrekuler

Søte havreboller

røsslyng
Turmat - varmt drikke

Lag din egen kveldste

blåbærte
Turmat -varmt drikke

Blåbærtoddy med honning

annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen