/ Turmat

Tilsett kun kokende vann

Frysetørket mat kan være både nødløsning og turens høydepunkt. Vi fikk med oss en turglad kokk som fagekspert og har testet Pasta Bolognese fra drytech-produsenter som Real Turmat, Gilde, Adventure Food, Tactical Food og Leader.

Sist oppdatert: 6. juni 2022 kl 18.30
turmat
BLI METT: Mat er ikke bare godt, det er viktig også. For det første orker du mer. For det andre er det lettere å konsentrere seg og ta bedre avgjørelser. Og selv om det er mulig å overleve i dagevis uten mat, kan sulten være like reell på en dagstur i Jotunheimen, som på lengre turer.  

De fleste har et forhold til Real Turmat, men det finnes flere aktører. Aldri har utvalget av frysetørket turmat vært større.

Ofte er det smak og behag som er utslagsgivende, og derfor kan det virke litt underlig å teste turmat. Men siden de fleste drytech-produsentene har klassikeren Pasta Bolognese på menyen, gav det oss muligheten til å gjennomføre en sammenlignende blindtest.

Smak- og konsistensmessig var det Real Turmat Pasta Bolognese som ble kåret til testvinner i vår sammenlignende test.

Hermetikk som nødproviant

Allerede abonnent?  

Med magasinKun digitalt
99 kr/md i 12 md*
+ 8 utgaver av Fri Flyt magasin
119 kr/md i 3 md*
+ 2 utgaver av Fri Flyt magasin

*Forutsetter 6 eller 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden. Fornyes automatisk hver måned etter bindingstiden.

Er du under 28 år?

Da får du halv pris på Fri Flyt.

Slik fungerer det:Betal med Vipps, del fødselsdatoen din med oss og få halv pris fram til du fyller 28 år. Når du har fylt 28 år endrer vi til vanlig pris, og sender deg et varsel i forkant.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Kanseller når du vil, men senest 48 timer før fornyelse. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relevante artikler og tester

Foreslått innhold

boksmat hermetikk in the can
Hermetikk-mat er tilbake

Comeback for norsk hermetikk?

tørking av mat til langtur og ekspedisjon
Guide til tørking av turmat

Tørking av mat til langtur

tørking av turmat
Prepping til langtur

Utstyr til tørking av turmat

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen