/ Turmat

Tre oppskrifter med granskudd

Granskuddpesto, granskuddsirup – eller hva med gravet laks med granskudd? Ferske granskudd kan spises og smaker definitivt av skog og vår. Her får du tre oppskrifter du kan prøve når granskuddene skyter ut.

Sist oppdatert: 10. mai 2025 kl 07.00
oppskrifter med granskudd
GRANSKUDD I MATEN: De er lys grønne, myke og dufter friskt av skog. Kan du forestille deg hvor godt de smaker? Foto: Rita Svorkås
Lesetid: 3 minutter

Det finnes mye godt du kan høste fra naturen – også om våren. 

Ellen-Beate Wollen slår et slag for granskuddene. Hun er forfatter av boka «Gratis mat – 50 ville og velsmakende vekster» og vil få oss  å gjenoppdage alle de næringsrike plantene som finnes rundt oss.  

 

Relaterte artikler

 

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen