/ Turmat

Gul ertesuppe turmat

In the Can er en ny, norsk produsent som tilbyr middagsretter på hermetikk. Dette er boksmat som kan være nødproviant på tur, på hytta eller i båten. Vi fikk teste gul ertesuppe med svinebog. 

Sist oppdatert: 14. mars 2024 kl 14.48
in the can ertesuppe
GUL BOKS: Ertesuppe med svinebog. Foto: Hanne Buxerud
In the Can

Vekt: 435 g

Pris: Fra 129,-

Produksjonsland: Norge 

Testår: 2024

In the Can er en norsk familiebedrift som vil blåse liv i hermetikk ved å tilby kvalitetsmat som ikke går ut på dato med det første.

Vi har fått anledning til å smake blant annet denne varianten, gul ertesuppe kokt på svinebog fra Dyster gård på Ås. Kjøttet kommer fra en gård som som unngår antibiotika, og der grisene har blitt fôret med vegetabilsk spesialfôr.

Allerede abonnent?  

Med magasinKun digitalt
99 kr/md i 12 md*
+ 8 utgaver av Fri Flyt magasin
119 kr/md i 3 md*
+ 2 utgaver av Fri Flyt magasin

*Forutsetter 6 eller 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden. Fornyes automatisk hver måned etter bindingstiden.

Er du under 28 år?

Da får du halv pris på Fri Flyt.

Slik fungerer det:Betal med Vipps, del fødselsdatoen din med oss og få halv pris fram til du fyller 28 år. Når du har fylt 28 år endrer vi til vanlig pris, og sender deg et varsel i forkant.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Kanseller når du vil, men senest 48 timer før fornyelse. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen