De beste turstekepannene

Stekepannen er en vesentlig del av turkjøkkenet. Noen egner seg best med primus, mens andre kan brukes på bål. Vi har testet en rekke ulike turstekepanner.

Sist oppdatert: 1. oktober 2024 kl 14.02
valg av turstekepanne
STEKEPANNE TIL TUR: En brukbar stekepanne er alfa og omega når du skal lage mat på tur. Foto: Kristoffer H. Kippernes

Stekepanner til tur har som regel tynnere bunn og tåler derfor mindre varme enn vanlige stekepanner.

Tynn bunn gjør at stekepanna har lett for å konsentrere varmen på midten, mens tykkbunnete panner fordeler varmen jevnere. Vi synes likevel at flere av testens stekepanner med tynn bunn håndterer varmefordelingen bra.

Vi har testet stekepanner som kan brukes på primus, bål og. begge deler.

De beste stekepannene til tur

Allerede abonnent?  

Med magasinKun digitalt
99 kr/md i 12 md*
+ 8 utgaver av Fri Flyt magasin
119 kr/md i 3 md*
+ 2 utgaver av Fri Flyt magasin

*Forutsetter 6 eller 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden. Fornyes automatisk hver måned etter bindingstiden.

Er du under 28 år?

Da får du halv pris på Fri Flyt.

Slik fungerer det:Betal med Vipps, del fødselsdatoen din med oss og få halv pris fram til du fyller 28 år. Når du har fylt 28 år endrer vi til vanlig pris, og sender deg et varsel i forkant.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Kanseller når du vil, men senest 48 timer før fornyelse. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relevante artikler og tester

Foreslått innhold

Kjelesett, kokesett, kjele- og kokesett
Test av kjele- og kokesett

Test av kjele- og kokesett

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen