De beste turstekepannene

Stekepannen er en vesentlig del av turkjøkkenet. Noen egner seg best med primus, mens andre kan brukes på bål. Vi har testet en rekke ulike turstekepanner.

Sist oppdatert: 1. oktober 2024 kl 14.02
valg av turstekepanne
STEKEPANNE TIL TUR: En brukbar stekepanne er alfa og omega når du skal lage mat på tur. Foto: Kristoffer H. Kippernes

En turstekepanne har som regel tynnere bunn og tåler derfor mindre varme enn vanlige stekepanner.

Tynn bunn gjør at stekepanna har lett for å konsentrere varmen på midten, mens tykkbunnete panner fordeler varmen jevnere. Vi synes likevel at flere av testens stekepanner med tynn bunn håndterer varmefordelingen bra.

Vi har testet stekepanner som kan brukes på primus, bål og. begge deler.

De beste stekepannene til tur

UTE takker for turen
I løpet av året legges utemagasinet.no ned. Vemodig, ja, men satsingen vår fortsetter med enda mer fokus på bratt friluftsliv på friflyt.no. De viktigste testene og reportasjene blir med videre til Fri Flyt, så kikk innom framover.
 

Relevante artikler og tester

Foreslått innhold

Kjelesett, kokesett, kjele- og kokesett
Test av kjele- og kokesett for tur

Kjele- og kokesett til tur

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen