/ Turmat

Chili Con Carne på boks

Kan hermetikkmat være et alternativ på neste tur? Vi fikk prøvesmake chili con carne fra den nyetablerte In the Can. 

Sist oppdatert: 14. mars 2024 kl 14.49
in the can chili con carne
RETT FRA BOKSEN: Til turer der vann er en utfordring, eller som nødproviant på fjellhytta om du kommer sent, kan hermetikk være en god løsning. Foto: Gunhild Aaslie Soldal
In the Can Chili Con Carne

Vekt: 435 g

Pris: Fra 129,-

Leverandør: In the Can

Produksjonsland: Norge

Testår: 2024

Å teste mat er en krevende øvelse, for smak og behag er ofte en personlig sak. På tur bryr vi oss gjerne ekstra med å pakke med oss mat som vil holde oss mette og gi god energi, i tillegg til at det ikke bør ta for mye plass eller vekt hvis det skal bæres.

Hermetikk har havnet i skyggen av både frysetørket mat og posesuppe, men det er blant annet turfolk gründerne av In the Can har hatt i tankene sine. Hermetisering er en konserveringsmetode som gir lang holdbarhet, Prosessen gir, ifølge forskere, en mattrygghet som overgår mange andre konserveringsmetoder.

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
2 utgaver av Fri Flyt Magasin
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
8 utgaver av Fri Flyt Magasin
Betal smartere med Klarna.

Abonnementet fornyes automatisk etter bindingstiden. Si opp når du vil, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

Relaterte artikler

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen