Uteskole – friluftsliv for alle

UTEs tureksperter deler gode råd og erfaringer, enten det handler om å pakke sekk, eller andre praktiske friluftstips som gjør turen bedre. Hvis du er fersk med friiluftsliv eller det er lenge siden du var på tur sist, så kan det være nyttig informasjon å hente her. Nøl ikke med å tipse oss om du har noe du vil dele, eller synes at vi bør skrive om!

Her finner du flere nyttige tv-serier. I nettserien vår Villmarkingen får du praktiske tips til overnatting og matlaging gjennom flere episoder. Gjennom episodene i På lag med naturen gir vi deg gode råd om hverdagslig vinterfriluftsliv.

Lær å smelte vann på en effektiv måte på vintertur

Dropp snøhula og lag en kantgrop

Slik bruker du primusen 

annonse
Hva gjør du når du må på do i naturen?

Hjelp, du må på do, men hvor i all verden er toalettet? I denne artikkelen får du alt du trenger å vite om hva som er greit og ikke fullt så greit når du må tisse eller bæsje på tur.

Hvordan bruke kart og kompass?

Det er ikke alle turer hvor det er like nødvendig med kart og kompass, men det vil alltid være nyttig å kunne – selv om du ikke har tenkt å være med på 71 grader nord. Vi har skrevet flere artikler om kart og kompass, og vi kan anbefale å starte med denne

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen