/ Turmat

Mat på vintertur

Maten fryser, gassboksen fryser, du fryser. Hvordan overleve uten frysetørket mat på en telttur i streng vinterkulde? Svaret er taco.

Sist oppdatert: 14. april 2025 kl 16.00
iungsdalshytta skarvheimen vinter
FRISTELSEN: Middag på Iungsdalshytta frister, men jeg har pastagryte med skinke, bjørnebrød, potetgull, sjokolade og en liten klunk konjakk i pulken. Foto: Marius Slagsvold
Lesetid: 7 minutter

Duften av nystekte kanelboller strømmet ut fra ryggsekken. Bollene ble bakt for å nytes med en kopp varm sjokolade, på et liggeunderlag i et telt i Oslo-marka, på en av januars strengeste kuldedager.

Forhåpentlig hadde vi lagt bak oss en lang etappe på ski, fortært en helt ok drytech-middag og atter fått en kroppstemperatur på 37 grader.

UTE takker for turen
I løpet av året legges utemagasinet.no ned. Vemodig, ja, men satsingen vår fortsetter med enda mer fokus på bratt friluftsliv på friflyt.no. De viktigste testene og reportasjene blir med videre til Fri Flyt, så kikk innom framover.
 

Relaterte artikler

 

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen