/ Turmat

Mat på vintertur

Maten fryser, gassboksen fryser, du fryser. Hvordan overleve uten frysetørket mat på en telttur i streng vinterkulde? Svaret er taco.

Sist oppdatert: 14. april 2025 kl 16.00
iungsdalshytta skarvheimen vinter
FRISTELSEN: Middag på Iungsdalshytta frister, men jeg har pastagryte med skinke, bjørnebrød, potetgull, sjokolade og en liten klunk konjakk i pulken. Foto: Marius Slagsvold
Lesetid: 7 minutter

Duften av nystekte kanelboller strømmet ut fra ryggsekken. Bollene ble bakt for å nytes med en kopp varm sjokolade, på et liggeunderlag i et telt i Oslo-marka, på en av januars strengeste kuldedager.

Forhåpentlig hadde vi lagt bak oss en lang etappe på ski, fortært en helt ok drytech-middag og atter fått en kroppstemperatur på 37 grader.

Allerede abonnent?  

Med magasinKun digitalt
99 kr/md i 12 md*
+ 8 utgaver av Fri Flyt magasin
119 kr/md i 3 md*
+ 2 utgaver av Fri Flyt magasin

*Forutsetter 6 eller 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden. Fornyes automatisk hver måned etter bindingstiden.

Er du under 28 år?

Da får du halv pris på Fri Flyt.

Slik fungerer det:Betal med Vipps, del fødselsdatoen din med oss og få halv pris fram til du fyller 28 år. Når du har fylt 28 år endrer vi til vanlig pris, og sender deg et varsel i forkant.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Kanseller når du vil, men senest 48 timer før fornyelse. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen