Trolig har du fått kjenne en del på turgleden i det siste, enten fordi det har blitt mer krevende å få til og fordi turer man har planlagt lenge med venner blitt avlyst.

Samtidig har vi bevist at vi har klart å ta hensyn til hverandre, og innsett at vi er heldige sammenlignet med turvenner i andre land, som har kunnet utforske mulighetene i nærmiljøet

Nettopp friluftsliv har vært noe myndighetene har oppfordret til, og vi i UTE har alltid fokusert på turer i norsk natur, som du selv kan gjennomføre.

Forholdene er egentlig perfekte nå, med lengre og lysere dager, mildere vær – og i fjellet er det ennå masse snø for alle som synes at vinteren i lavlandet ble kort. 

Men også vi måtte tenke nytt da koronaen traff oss. 

Nå tror vi at vi er ferd med å lage noen av våre beste magasiner noensinne. Denne våren vil alle ordinære magasinutgaver av UTE bli erstattet av åtte magasiner, der vi samler det beste av det beste fra alle Fri Flyt-redaksjonene.

Vi vet at mange er opptatt av litt forskjellige aktiviteter, og har samlet en unik pakke av friluftsliv, ski, sykkel og klatring.

I tillegg lager vi spesialutgaver – denne gangen med UTE Sommerekstra. Det håper vi vil bli en perfekt forberedelse til en sommerferie der mange vil reise kortere enn de er vant til – og som får se hvilke muligheter som finnes på både kjente og mindre kjente steder. 

På denne måten kan vi levere det beste printmagasinet til leserne våre, samtidig som vi får frigjort ressurser til å gjennomføre flere tester, reiseguider og nyhetssaker. 

Det du savner i print-utgaven, vil du naturligvis finne på utemagasinet.no.

Her vil fortsatt alle som er opptatt av et aktivt og framtidsrettet friluftsliv finne gode tips og journalistikk som er uavhengig av både organisasjoner og utstyrsleverandører.

Nybegynneren vil få gode råd på veien ut, samtidig som vi tar opp aktuelle problemstillinger, intervjuer og kronikker som er interessante for friluftsproffene. 

Abonnentene har allerede fått det første bladet i postkassa og vi er glade og lettet for at det første magasinet har blitt såpass godt mottatt.

Vi vil gjerne høre hva du mener, så fortsett å gi oss tilbakemeldinger om hva du vil ha mer av! 

 

Hva får du som UTE-abonnent? 

1. Åtte printutgaver av Fri Flyt i året.  

2. Sømløs tilgang til pluss-artikler på fem ulike nettsider.

3. Digitale utgaver i app og e–magasin av alle våre titler.

4. Rabatter på våre arrangementer og festivaler

4. Digital tilgang til 677 toppturguider 

5. Digital tilgang til boka Stisykling i Norge

6. Tilgang til Fri Flyts unike skitestdatabase

Dette koster et abonnement

Prisen på ordinært årsabonnement er 699,- eller 59 kr måneden. Her finner du flere tilbud. 

 

magasinet ute
magasinet ute

De andre nettsidene som er inkludert i Fri Flyt  

terrengsykkel.no gir deg alt du trenger om sykler med knastedekk og dempere. Enten du trenger  mekketips til en sykkel som skranter, er nysgjerrig på stisykling eller pønsker på et comeback i Birken, er dette et obligatorisk nettsted å sjekke. 

landevei.no er stedet å vite for å ha glede av sykling på landevei og grus. Her finner du gode utstyrstips, oppskriftene til hvordan du holder sykkelen i stand og interessante historier fra proffenes verden. 

norsk-klatring er viet en av de raskest voksne sportsgrenene og treningsformene. Vil du ta klatringen fra inneveggen og ut i fjellet, finner du de beste tipsene her.   

friflyt.no er 100 prosent skientusiasme. Her finner du tester av ski for frikjøring og topptur (randonee), sammen med artikler om alle de mest kjente stedene som skifolk besøker.

jeger.no holder du deg oppdatert på alt som gjelder jakt i Norge.