UNGE BADELØVER

Bor du i deler av landet hvor badetemperaturen ikke frister, men har barn som vil ut i vannet uansett? I tillegg til at denne våtdrakten er komfortabel å ha på, gir den også en svak oppdrift i vannet, slik at barnet flyter lettere. Neopren-materialet sørger for å reflektere kroppens varme. Drakta er lett å ta av og på med en lang snor festet til glidelåsen i ryggen. Flate sømmer. Kan vaskes i maskin på 30 grader og finnes i fargene rosa, blå og gul. 

TURBO VÅTDRAKT 

Pris: 349,-

torrebarn.no 

 

tørrdrakt for barn
tørrdrakt for barn

LETTKOKT  

Man blir sulten av å gå lenge og langt. Lettvektseksperten Sea to Summit kommer med nye gryter i rustfritt stål og høy kvalitet denne sommeren. Håndtaket er stødig, samtidig som det kan roteres og brukes som lås til gryta og lokket når det ikke er i bruk. Denne er 1,2 L. Kan stables med DeltaLight, AlphaPots og AlphaPans.

SEA TO SUMMIT POT

PRIS: 449,-

seatosummit.com

sea to summit pot
sea to summit pot

 
KORT OG GODT

 

Vi håper på mange shorts-dager framover, og kan like Vanadis-shortsen fra Klättermusen, produsert i myk, bevegelig stretchmateriale som er bluesign-sertifiisert. Den egner seg like godt til hverdags, som å ha med på tur og den tørker fort, noe som er kjekt på reise. Ikke tar den særlig plass i sekken. Så er det bare å satse på at den brevannaktige fargen er like fresh de neste somrene, til å forsvare prisen.

 

VANADIS 2.0

1400,-

klättermusen.com

vanadis shorts
vanadis shorts

FLYTT INN I GROTTEN
Det er ikke meningen at telttur skal være noe å grue seg til. Det er i hvert fall ikke den følelsen man får når man pakker med seg The Cave og drar til fjells. Heimplanet sin første modell er fortsatt et ikon. Det er intuitivt og raskt å sette opp, med oppblåsbar luftramme, og inner- og yttertelt som fungerer som én enhet. Teltet trenger kun å bli montert sammen første gang det slås opp. Andre gang trenger du kun rulle det ut og pumpe det opp. Den oppblåsbare pumpa tar litt plass, og det er kanskje ikke teltet du bærer med deg på langtur. Men det er kanskje ikke de turene du har flest av? Vekt: 5,2 kg, areal: 5 m², høyde: 125. Innertelt høyde: 102 cm

THE CAVE
PRIS: 6990,- (pumpe kommer i tilllegg) 
heimplanet.com

heimplanet the cave
heimplanet the cave

   

UTVID HORISONTEN

Smarte vesker på sykkelen utvider bare mulighetene for hva du kan bruke sykkelen til, spør du oss. Tyske Ortlieb har en tydelig bærekraft-profil med å lage produkter med lang levetid, i tillegg til at de garanterer at produkter har reservedeler inntil 10 år etter at produktet fases ut. Det er god service. Denne setepakka rommer 16,5 liter, og pakker du smart, så er det mye du kan få plass til inni denne. Den er PVC-fri og 100 prosent vanntett, og kompresjonsmulighetene gjør at den er lett å feste skikkelig, uten at den hemmer deg som skal tråkke på. Høyde: 30 cm, bredde: 64 cm, dybde: 22 cm. Vekt: 430 g.  

Skjermbilde 2019-06-17 kl. 13.02.34
Skjermbilde 2019-06-17 kl. 13.02.34

ORTLIEB SEAT PACK L

PRIS: 1599,-

Ortlieb.com

GJØR NOE DU IKKE KAN

SUP, eller Stand Up Paddle får du anledning til å prøve på Fjellfilmfestivalen senere i høst, men det er selvsagt mulig å gå til anskaffelse av sitt eget SUP-brett. Aqua Marina lanserer denne nyheten, et oppblåsbart SUP-brett beregnet for nybegynnere og personer opp mot 80 kilo, som enkelt kan pakkes sammen og bæres med – enten du skal til stranden, på hytta eller på bilferie. I denne pakken får du i tillegg padleåre, sikkerhetsline, luftpumpe, praktisk bag for transport og lagring, reparasjonssett, styrefinne og så er du snart i gang! Vapor veier bare 8,2 kg og tar liten plass i baggen som følger med i prisen. Tykkelsen på brettet er 12 cm. 

Skjermbilde 2019-06-17 kl. 13.10.38
Skjermbilde 2019-06-17 kl. 13.10.38

 

SUP Vapor

Fra 2890,- 

Aqua Marina

ET SNEV AV SKYGGE 

Capsen beskytter hodet i sommervarmen. Denne funksjonelle turcapsen fra Fjellreven har kort avstivet skygge og elastisk stoff på sidene.  G-1000 Eco i skyggen og midtpartiet.

KEB Trekking Cap

Pris: 599,-

Fjellraven

Skjermbilde 2019-06-17 kl. 14.57.21
Skjermbilde 2019-06-17 kl. 14.57.21

STORSEKKEN

Noen ganger er det bedre å ha en stor sekk med ekstra plass, enn en sekk som er notorisk for liten. Her er Lowe Alpine sin største tursekk, ment for ekspedisjoner i røft og avsidesliggende terreng. Topplokket er utvidbart med 20 ekstra liter kapasitet. Avtakbart topplokk kan gjøres om til en 10 liter dagstursekk. Den har ellers mange finesser, roterbart hoftebelte gir god bevegelsefrihet i ulendt terreng, elastiske sidelommer, innvendige og utvendige kompresjonsreimer. Sekken finnes i to rygglengder, 48-58 cm og 53-63 cm, og veier ca. 3 kilo. Herresekken er 80+20 liter og kommer i sort. Damevarianten (bildet) finnes i 60+20 Liter. 

 

lowe alpine torre
lowe alpine torre

Lowe Alpine Cerro Torre 80 L

3199,-

lowealpine.com

 
LES OGSÅ: UTEs test av 14 oppblåsbare liggeunderlag