Bygg et kjøkken i vintertelt

Trenger det å være så mye mer komplisert å lage mat i snøen enn i varmegrader? UTEs matspaltist Sigrid Henjum gir deg tips til matlaging i teltet på langtur.

Sist oppdatert: 1. september 2022 kl 07.00
KULDEGROP: Bygger du den riktig, blir det enklere og mer komfortabelt å lage seg god mat på vinterturer. Foto: Christian Nerdrum
KULDEGROP: Bygger du den riktig, blir det enklere og mer komfortabelt å lage seg god mat på vinterturer. Foto: Christian Nerdrum
Lesetid: 3 minutter

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Programleder og turgledespreder Maria Philippa Rossi har med seg UTEs matspaltist Sigrid Henjum for å lære bort det hun kan om matlaging på ekspedisjoner. 

Maten skal lages inni teltet, så det første de må gjøre er å bygge kjøkkenet! 

UTE takker for turen
I løpet av året legges utemagasinet.no ned. Vemodig, ja, men satsingen vår fortsetter med enda mer fokus på bratt friluftsliv på friflyt.no. De viktigste testene og reportasjene blir med videre til Fri Flyt, så kikk innom framover.
 

Relaterte artikler

 

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen