Bygg et kjøkken i vintertelt

Trenger det å være så mye mer komplisert å lage mat i snøen enn i varmegrader? UTEs matspaltist Sigrid Henjum gir deg tips til matlaging i teltet på langtur.

Sist oppdatert: 1. september 2022 kl 07.00
KULDEGROP: Bygger du den riktig, blir det enklere og mer komfortabelt å lage seg god mat på vinterturer. Foto: Christian Nerdrum
KULDEGROP: Bygger du den riktig, blir det enklere og mer komfortabelt å lage seg god mat på vinterturer. Foto: Christian Nerdrum
Lesetid: 3 minutter

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Programleder og turgledespreder Maria Philippa Rossi har med seg UTEs matspaltist Sigrid Henjum for å lære bort det hun kan om matlaging på ekspedisjoner. 

Maten skal lages inni teltet, så det første de må gjøre er å bygge kjøkkenet! 

Allerede abonnent?  

Med magasinKun digitalt
99 kr/md i 12 md*
+ 8 utgaver av Fri Flyt magasin
119 kr/md i 3 md*
+ 2 utgaver av Fri Flyt magasin

*Forutsetter 6 eller 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden. Fornyes automatisk hver måned etter bindingstiden.

Er du under 28 år?

Da får du halv pris på Fri Flyt.

Slik fungerer det:Betal med Vipps, del fødselsdatoen din med oss og få halv pris fram til du fyller 28 år. Når du har fylt 28 år endrer vi til vanlig pris, og sender deg et varsel i forkant.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Kanseller når du vil, men senest 48 timer før fornyelse. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen