Artikkelen er kun for abonnenter

Test av vinterløpesko

Med pigger under løpeskoene, blir det mulig å få glede selv av holkeføret.

Kun kr 449,- for 7 utgaver av UTE og 12 måneders tilgang til det beste innholdet på nett. 

Allerede abonnent eller medlem?

Bli medlem

Gjort alt riktig men mangler tilgang? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne!

Siste saker

Langt opp = langt ned

Langt opp = langt ned

Øksendalen, Viromdalen, og Sunndalen. Dronningkrona, Skjorta og Fløtatind. Noen navn må du kanskje høre noen ganger før du får surret deg til å ta turen. Bli med til de lange toppturene på Nordmøre!

Padlepåske

Padlepåske

De norske fjellene er et kjært reisemål for mange i påsken. Noen drar mot fjernere strøk, andre blir hjemme. Velger du sjøen, har du enorme muligheter.

Topptur med startnummer

Topptur med startnummer

Kan randokonkurranser bli det nye Birken? Og hjelper to timers forsprang når du har Norges beste randoløper i hælene under Romsdal Rando?

Påskeklassikere på fjellski

Påskeklassikere på fjellski

Hvitkledde vidder, mektige fjell, lengre og lysere dager. Men hvor skal du dra? Her er fem turtips til fjellskiturer sør for Trondheim.

Turistforeningens juvel

Turistforeningens juvel

Demmevasshytta klamrer seg fast på en fjellhylle over en av de bratteste brearmene til Hardangerjøkulen. En gang var hytta blant de mest besøkte overnattingsstedene til DNT, men i dag er det få turistforeningshytter som framstår like utilgjengelige, myteomspunnet og avsidesliggende.

Rekreasjon eller prestasjon?

Rekreasjon eller prestasjon?

Har naturen i større grad blitt ein arena for å prestere framfor å koble av? Eller er prestasjon og rekreasjon to sider av same sak?

Seks padleperler i vest

Seks padleperler i vest

Trange sund, lune leirplasser i ly fra storhavet, torsk som biter, hvite strender. Her finner du noe av den flotteste padlingen i havgapet på Vestlandet.

Havpadling på Helgeland

Havpadling på Helgeland

Selv om det er kaldt i vannet, er Helgelandskysten Norges heteste kajakkdestinasjon.

Rekordkvinnen

Rekordkvinnen

Roald Amundsen kom først, men Johanna Davidsson ble både første svenske kvinne alene til Sydpolen, raskeste kvinne til Sydpolen noensinne, og gjennomførte den raskeste turen frem og tilbake.