Test av kjele- og kokesett

Kjelesettet tar en del plass i sekken. Men hvis du skal basere deg på noe mer enn pulvermat, kan du få mye ut av turkjøkkenet ditt med et bra kokesett. Og ja, det finnes noen lette varianter, også.

Sist oppdatert: 6. oktober 2022 kl 18.27
Kjelesett, kokesett, kjele- og kokesett
UTE tester kjele- og kokesett og hjelper deg å finne utstyret du trenger for å lage mat på tur.

Turkjøkken fås i ulike materialer og størrelser. Vi har har testet ulike kjelesett som fungerer for både en person, for venne- og familieturer. Ofte kan man klare seg med ett kjelesett i turfølget, og spare plass og vekt på den måten.

Les oppdaterte tester av kjeler og turkjøkken 2022

De beste kjelesettene til tur

Hvis du skal på fjellturer over flere dager, vil vekt og pakkvolum spille en større rolle.  

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
Betal smartere med Klarna.

Abonnementene fornyes automatisk og kan sies opp når som helst, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen