/ Turmat

Test av TREK`N EAT

Trek`n Eat lover at deres turmat er uten tilsettingsstoffer, konserveringsmidler og er hundre prosent naturlig. Vi opplevde rettene som veldig salte.

Sist oppdatert 1. september 2017 kl 09.54
TREK`N EAT

Pris: 99 kroner
Nett: www.summittoeat.com
Testet: Fløtenudler med kylling og spinat, gullasj med oksekjøtt og nudler, og gourmetgryte med viltkjøtt.

Tyske Trek`n Eat lover at de er uten konserveringsmidler, smakstilsetting eller fargestoffer, og er hundre prosent naturlig.

Produsenten har mange retter på menyen, og du finner det meste fra fisk og kjøtt til vegetar, dessert og frokoster. 

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
Betal smartere med Klarna.

Abonnementene fornyes automatisk og kan sies opp når som helst, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

Relaterte artikler
GODT LEVERT: Test av Real turmat Pasta Bolognese. Foto: Vegard Breie
Test av drytech turmat

Turmat-testernes favoritt

Leader Outdoor Pasta Bolognese
Test av frysetørket turmat

Test av Leader Outdoor Pasta Bolognese

Gilde turmat test
Test av frysetørket turmat

Test av Gilde Turmat Pasta Bolognese

Test av frysetørket turmat

Test av LYO EXPEDITION

Test av frysetørket turmat

Test av Summit to Eat turmat

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng  | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue