Tyske Trek`n Eat lover at de er uten konserveringsmidler, smakstilsetting eller fargestoffer, og er hundre prosent naturlig.
Produsenten har mange retter på menyen, og du finner det meste fra fisk og kjøtt til vegetar, dessert og frokoster.
Pris: 99 kroner
Nett: www.summittoeat.com
Testet: Fløtenudler med kylling og spinat, gullasj med oksekjøtt og nudler, og gourmetgryte med viltkjøtt.
Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,
Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.
Abonnementene fornyes automatisk og kan sies opp når som helst, men senest før perioden utløper.
Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.
Har du spørsmål?
Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen
Kommersiell leder: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue