/ Turmat

Test av TREK`N EAT

Trek`n Eat lover at deres turmat er uten tilsettingsstoffer, konserveringsmidler og er hundre prosent naturlig. Vi opplevde rettene som veldig salte.

Sist oppdatert: 1. september 2017 kl 09.54
TREK`N EAT

Pris: 99 kroner
Nett: www.summittoeat.com
Testet: Fløtenudler med kylling og spinat, gullasj med oksekjøtt og nudler, og gourmetgryte med viltkjøtt.

Tyske Trek`n Eat lover at de er uten konserveringsmidler, smakstilsetting eller fargestoffer, og er hundre prosent naturlig.

Produsenten har mange retter på menyen, og du finner det meste fra fisk og kjøtt til vegetar, dessert og frokoster. 

Allerede abonnent?  

Med magasinKun digitalt
99 kr/md i 12 md*
+ 8 utgaver av Fri Flyt magasin
119 kr/md i 3 md*
+ 2 utgaver av Fri Flyt magasin

*Forutsetter 6 eller 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden. Fornyes automatisk hver måned etter bindingstiden.

Er du under 28 år?

Da får du halv pris på Fri Flyt.

Slik fungerer det:Betal med Vipps, del fødselsdatoen din med oss og få halv pris fram til du fyller 28 år. Når du har fylt 28 år endrer vi til vanlig pris, og sender deg et varsel i forkant.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Kanseller når du vil, men senest 48 timer før fornyelse. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen