/ Turmat

Test av Summit to Eat turmat

Gammel kjenning i ny drakt og nytt navn: Summit to Eat er det nye varemerket til den britiske turmateksperten European Freeze Dry. Vi fikk teste Pasta Bolognaise, Kylling Tikka, og Vegetable Chipotle Chili with Rice.

Sist oppdatert: 1. september 2017 kl 09.33
European Freeze Dry Summit to eat

Pris: 99 kroner
Nett: www.summittoeat.com
Testet: Pasta Bolognaise, Kylling Tikka, og Vegetable Chipotle Chili with Rice

Summit to Eat er det nye varemerket til den britiske turmateksperten European Freeze Dry, som tidligere gikk under navnet Mountain House.

Summit to Eat har redesignet og tilpasset sortimentet til det norske markedet, med flere spennende nyheter og ny forpakning.

Allerede abonnent?  

Med magasinKun digitalt
99 kr/md i 12 md*
+ 8 utgaver av Fri Flyt magasin
119 kr/md i 3 md*
+ 2 utgaver av Fri Flyt magasin

*Forutsetter 6 eller 12 måneder bindingstid. Kanselleres når du vil, med tilgang ut bindingstiden. Fornyes automatisk hver måned etter bindingstiden.

Er du under 28 år?

Da får du halv pris på Fri Flyt.

Slik fungerer det:Betal med Vipps, del fødselsdatoen din med oss og få halv pris fram til du fyller 28 år. Når du har fylt 28 år endrer vi til vanlig pris, og sender deg et varsel i forkant.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Kanseller når du vil, men senest 48 timer før fornyelse. Se Fri Flyts bruker- og abonnementsvilkår her.

 

Relaterte artikler

 

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen