/ Turmat

Test av Adventure Food Pasta Bolognese

Alle rettene fra den nederlandske turprodusenten Adventure Food inneholder 600 kalorier, noe som gjør det enkelt å beregne forventet mengde mat.

Sist oppdatert 14. mai 2021 kl 12.00
Adventure Food Pasta Bolognese
EVENTYRMIKS: Test av Adventure Food Pasta Bolognese. Foto: Vegard Breie
Adventure Food Pasta Bolognese

Energi per porsjon: 419 kcal

Energi per 100 g: 394 kcal

Pris: 59,-

Adventure Food sin Pasta Bolognese består hovedsakelig av pasta (57 prosent), storfekjøtt (7 prosent), tomat (13 prosent), løk, grønne erter og solsikkeolje.

Denne retten inneholder mye mer pasta og mindre kjøtt enn for eksempel Gilde og Real Turmat.

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
Betal smartere med Klarna.

Abonnementene fornyes automatisk og kan sies opp når som helst, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen