Billettsalget til Fjellfilm 2020 er åpnet

Datoen for Fjellfilmfestivalen 2020 er 4.–6. september. 2020 Nå søker Fjellfilmfestivalen etter både publikum og frivillige.

Sist oppdatert: 1. april 2020 kl 13.37
FJELLFILMFESTIVAL 2020: Billettsalget er i gang for årets fjellfilmfestival. Foto: Fjellfilmfestivalen
FJELLFILMFESTIVAL 2020: Billettsalget er i gang for årets fjellfilmfestival. Foto: Fjellfilmfestivalen
Lesetid: 1 minutter

Tross koronafrykt satser festivalen på å kunne arrangere festivalen til høsten. Fjellfilmfestivalen lover også full refusjon hvis festivalen blir avlyst.
– Sannsynligheten for at det blir festival er vanskelig å spå, men vi jobber som om at det blir festival, forteller Maritha Bjørnbeth, som er tilbake som festivalsjef. 

Deler av programmet er allerede klart. På filmplakaten står blant annet filmen «Alt som kunne vært» med Magnus Eliassen. Til Gjendesheim kommer også Børge Ousland for å fortelle om turen over Nordpolen. I tillegg blir det muligheter for å prøve masse forskjellige aktiviteter mellom filmvisninger og foredrag.   

– Jeg er veldig glad for å være tilbake, selv om situasjonen vi står ovenfor er noe annerledes enn før. Men ingen skal være i tvil om at vi i Fjellfilmstaben jobber for å lage festival i september, og at det kommer til å bli en av de beste, sier Maritha. 

Fjellfilmfestivalen arrangeres første helgen i september på Gjendesheim Turisthytte, ved foten av Besseggen i Jotunheimen.

Se bildene fra Fjellfilmestivalen 2019

Publisert 1. april 2020 kl 13.37
Sist oppdatert 1. april 2020 kl 13.37
annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen