Fra og med mandag 8. september kan du være med på muskussafari, hundekjøringstur eller guidet tur til Snøhetta (2286 moh.). 

Fjellfilmfestivalen er et kjempearrangement i området vårt, og det ville vi ta nytte av, sier Lasse Stadeløkken i Nasjonalparkriket Reiseliv.

Det viser seg at flere folk har kommer opp i forveien av festivalen tidligere år for å utvide turen. Stadeløkken ville gjøre det lettere for folk ved å plukke ut godbitene fra deres program. Rafting og moskussafari er populære turer. 

– De som allerede kommer til Fjellfilmfestivalen vil gjerne ha det eksklusive. Vi har satt opp topptur i Rondane og tur til Snøhetta som bonus for fjellfilmdeltakerene, forteller Stadeløkken.

Programmet til Fjellfilm vorspiel kan du finne her.

9814449913_fe318ca9dc_z
9814449913_fe318ca9dc_z

Inspirasjon: På Fjellfilmfestivalen kan du se filmer og høre foredrag om andre sine turer og bli inspirert til å dra på nye eventyr. Foto: Bård Basberg

– Regionen vår har mer å by på enn det som er akkurat rundt Gjendesheim og vi vil gjerne dele med oss, avslutter han. 

LES OGSÅ: Med øye for Fjellfilm

Får du ikke mulighet til å reise på en opplevelsestur før Fjellfilmfestivalen vil Nasjonalparkriket være tilstede under årets festival med tilbud om gode muligheter for 2015.