Fjellfilm 2020 er avlyst

Den tradisjonelle filmfestivalen på Gjendesheim skulle starte om en måned. Arrangørene siktet på festival med 500 deltagere, men det har det ikke blitt åpnet for.

Sist oppdatert: 3. august 2020 kl 16.01
Fjellfilm 2020 avlyst
Fjellfilmfestivalen på Gjendesheim siktet på 500 deltagere. Foto: Marte Stensland Jørgensen
Lesetid: 2 minutter

- Vi har planlagt alt med 500 deltagere som utgangspunkt. Vi satte en frist for oss selv til idag, om ingenting på dette punktet kunne tillate å holde frem med 500 deltagere. Nå som det er økt smittespredning er det ikke sjans for at smitteverntiltakene lettes på. Det forteller Marita Bjørnbeth, arrangementsansvarlig på fjellfilm.

- Det har ingenting med manglende billettsalg å gjøre - salget har vært veldig bra. Så vi er ihvertfall veldig fornøyd med interessen for fjellfilmfestivalen, sier Bjørnbeth.

Hun legger til at det siktes på å lage fjellfilmfestival som vanlig i 2021.

Alle som har kjøpt billett og meldt seg på aktiviteter vil motta refusjon av sine utgifter. Festivalsjefen forteller at alle påmeldte har fått beskjed på mail i dag.

Dette meldes for øvrig på festivalens nettside - her er kunngjøringen i sin helhet.

Slik omtaler fjellfilmfestivalen avlysningen på sine egne nettsider:

Det er med tungt hjerte vi melder at Fjellfilmfestivalen 2020 avlyses. Dette skjer som følge av de gjeldende retningslinjer helsemyndighetene har satt for å hindre ytterligere spredning av viruset Covid-19.

Avlysningen er svært kjedelig for alle deltakere, filmskapere, foredragsholdere og samarbeidspartnere og oss som arrangør som har sett fram til å møtes på Gjendesheim 4.-6. september. Men i den situasjonen Norge og verden er inne i, støtter vi fullt opp om myndighetenes tiltak og begrensninger.

Publisert 3. august 2020 kl 16.01
Sist oppdatert 3. august 2020 kl 16.01
annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen