"Fjellbarna"

UTE-skribent Eivind Eidslott har skrevet høstens beste friluftsbok - i hvert fall for barnefamilier!

Sist oppdatert: 29. september 2010 kl 14.05
"Fjellbarna" inspirerer til familiefriluftsliv året rundt.
"Fjellbarna" inspirerer til familiefriluftsliv året rundt.
Lesetid: 1 minutter

Fjellbarna er en inspirasjonskilde for alle familier som ønsker å drive et aktivt friluftsliv. Ta med barn eller barnebarn på alt som er moro ute i naturen. Friluftsliv sammen med barna er et eventyr som aldri tar slutt!

I forordet til Stein P. Aasheim skriver han blant annet "Jeg leser historiene til Eivind Eidslott først og fremst som en inspirasjon til å bruke tiden riktig. Denne boka forteller at livet etter at du har fått barn handler om livet med barn. Belønningen er magiske øyeblikk."

"Fjellbarna" inneholder underholdende tekster om familien Eidslotts eget friluftsliv, tips og råd til en rekke aktiviteter, intervjuer med andre friluftsfamilier og egne kapitler om utstyr, førstehjelp, friluftsbarnehager og Barnas Turlag. Med kunnskap og humor skildrer forfatteren både oppturer og nedturer – rikt illustrert av fotograf Jørn H. Moen og flere andre dyktige friluftsfotografer.

Boka sendes ut fra forlaget i starten av oktober og har veiledende pris på 349 kroner.
Kjøp boken her!

Publisert 14. september 2010 kl 10.38
Sist oppdatert 29. september 2010 kl 14.05
annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen