/ Sykkel

Elsykkelens inntog

Tenker du at du allerede vet mye om elsykler? At du vet hvordan det er å sykle på en? At du vet hvordan den fungerer? Søstermagasinet vårt, Terrengsykkel, har dedikert en hel utgave til den elektriske sykkelen, og her finner du noen av artiklene der du garantert blir litt klokere.

Sist oppdatert: 12. mars 2019 kl 10.55
Foto: Kristoffer H. Kippernes
Foto: Kristoffer H. Kippernes
Lesetid: 1 minutter

En elsykkel er ikke helt som du tror. Etter at Terrengsykkelredaksjonen har syklet og mange timer på et stort utvalg av markedets terrengsykler med elmotor, kan de både bekrefte og avkrefte en del av mytene. 

Lurer du på hvordan det er å sykle på en elsykkel i terrenget?

– Elsykkel dyrker det sosiale mye mer enn vanlige sykler gjør.
Det sier Christian Green i Verdal. Han var en av de første i Norge til å hoppe på elsykkel-bølgen, og har ikke sett seg tilbake siden. 

Men hva mener egentlig terrengsykkelredaksjonen etter endt testperiode? Med unntak av en temasak høsten 2015 har det ikke stått så mye om elsykler i Terrengsykkel. Men tidene forandrer seg. Vil det i framtida være mulig å gi ut et terrengsykkelblad som ikke dekker denne voksende nisjen?

– Det er jo dødsmorsomt. Man kan jo ikke si eller mene noe annet enn det. De som mener dette er kjedelig har neppe prøvd, kommenterer Øyvind Aas, testsjef i magasinet. 

Les enda flere saker om elsykler her!

HUSK!

Du som er abonnent på UTE kan også lese pluss-artikler og digitale magasiner for alle våre andre utgivelser i Fri Flyt Forlag.

Publisert 12. mars 2019 kl 10.55
Sist oppdatert 12. mars 2019 kl 10.55
annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen