Utemagasinet.no er veiviseren til de din neste friluftsopplevelse. Her finner du inspirerende stoff om toppturer på ski, tinderangling, fjellskiturer, turlangrenn, fjellvandring, padling i kano og kajakk, stiløping og mye mer. På utemagasinet.no finner du også aktuelle debatter, grundige produkttester, intervjuer med friluftslivprofiler, turtips for barnefamilier og oppskrifter til god turmat.

Dette får du som abonnent på UTE

Først og fremst får du digital tilgang på utemagasinet.no. Her finner du som er glad i friluftsliv gode tips og journalistikk som er uavhengig av både organisasjoner og utstyrsleverandører. Målet vårt er å tilby sakene som viser nybegynneren veien ut, samtidig som vi har temartikler, intervjuer og kronikker som er interessante for friluftsproffene. Utemagasinet er spesialister på tester, særlig av det klassiske friluftsutstyret som telt, soveposer, kokeutstyr, fjellstøvler og fjellski.

Bestill abonnement på utemagasinet.no

Foran sommeren 2020, der alle aktive nordmenn skal feriere i hjemlandet, er utemagasinet.no mer aktuelt enn noensinne. Her finner du tipsene til fjelltoppene du kan bestige, hvordan du får mest mulig ut av hengekøyeturen, hvilke løpesko som er best i ulendt terreng og mye mer. 

 

Fri Flyt superutgaver 8 ganger i året

I magasinet vil vi følge sesongene med mye sykkel, friluftsliv og klatring på sommerstid, og ski, topptur om vinteren. Vi vet at mange av leserne er opptatt av flere aktiviteter. Målet er å vise det beste av det beste – og lage det suverent beste sportsbladet på markedet. Vi vil sørge for å gi deg de aller mest spennende og informative sakene om skikjøring, samtidig som vi tror du vil finne mye annet innhold som overrasker, inspirerer og underholder.

Utemagasinet.no har alltid fokusert på turer i norsk natur, som du selv kan gjennomføre. Vi fokuserer på gode og framtidsrettete ideer i friluftslivet, og er en møteplass for ferske og erfarne friluftsfolk. Gjennom oss vil du bli kjent med kreative, lidenskapelige og jordnære mennesker. 

Bli abonnent på utemagasinet.no og finn frem til de beste naturopplevelsene!

Fjellfilmfestivalen er en av mange festivaler du får rabatt på, med et UTE-abonnement.

Ta en titt på de andre sidene som er inkludert i ditt abonnement.

Sjekk ut disse to tjenestene

Alt dette er inkludert i et  abonnement. Bestill nå.