/ Fakta

Bli abonnent på utemagasinet.no

På utemagasinet.no finner du tureksperter som gir deg inspirasjon og kunnskap til ditt eget friluftsliv. Som abonnent har tilgang til alle tester, reportasjer og guider. Du får også digital tilgang til plussaker på Fri Flyt, Terrengsykkel, Klatring og Landevei inkludert.

Sist oppdatert: 15. april 2020 kl 12.13
Abonnement friluftsliv ute utemagasinet
Bli abonnement på utemagasinet.no. Bli inspirert til flotte naturopplevelser sammen med turekspertene i UTE og ta del i det store universet med turinnhold som blir tilgjengelig.
Lesetid: 2 minutter

Utemagasinet.no er veiviseren til din neste friluftsopplevelse. Her finner du inspirerende stoff om toppturer på ski, fjellturer, fjellskiturer, turlangrenn, fjellvandring, padling i kano og kajakk, stiløping og mye mer. I tillegg finner du aktuelle debatter, grundige produkttester, intervjuer med friluftslivprofiler, turtips for barnefamilier og oppskrifter til god turmat.

Dette får du som abonnent på UTE

Først og fremst får du digital tilgang til innholdet på utemagasinet.no.

Her finner du som er glad i friluftsliv gode tips og journalistikk som er uavhengig av både organisasjoner og utstyrsleverandører. Målet vårt er å tilby sakene som viser nybegynneren veien ut, samtidig som vi har temartikler, intervjuer og kronikker som er interessante for friluftsproffene.

Utemagasinet er spesialister på tester, særlig av det klassisk og praktisk friluftsutstyr som telt, soveposer, kokeutstyr, fjellsko og fjellski.

For aktive nordmenn som tilbringer ferier og fritid utendørs, så er utemagasinet.no mer aktuelt enn noensinne. Her finner du tips til fjelltopper du kan bestige, hvordan du får erfaringsbaserte tips om alt fra hengekøyeovernattinger, hvilke løpesko som er best i ulendt terreng – og mye mer.  

Fri Flyt printmagasin 8 ganger i året

I bladet Fri Flyt vil vi følge sesongene med mye sykkel, friluftsliv og klatring på sommerstid, og ski, topptur om vinteren. Vi vet at mange av leserne er opptatt av flere aktiviteter.

Målet er å vise det beste av det beste – og lage det suverent beste sportsbladet på markedet. Vi vil sørge for å gi deg de aller mest spennende og informative sakene om skikjøring, samtidig som vi tror du vil finne mye annet innhold som overrasker, inspirerer og underholder.

Utemagasinet.no har alltid fokusert på turer i norsk natur, som du selv kan gjennomføre.

Vi fokuserer på gode og framtidsrettete ideer i friluftslivet, og ønsker å være en møteplass for både ferske og erfarne friluftsmennesker.  

Bli abonnent på utemagasinet.no eller kjøp et abonnement som i tillegg inkluderer bladet Fri Flyt i postkassen.

Fordelene du har som UTE-abonnent

Ta også en titt på de andre sidene som er inkludert i ditt abonnement.

Sjekk ut disse to tjenestene som er inkludert i abonnementet

Publisert 15. april 2020 kl 12.13
Sist oppdatert 15. april 2020 kl 12.13
Relaterte artikler

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen