– Vi startet UTEcamp fordi det var etterspørsel etter et arrangement som dette,forteller festivalsjef Marit Vidnes. – Vi fikk veldig god respons både under festivalen og etterpå allerede første året. Med over 200 deltakere viser det at vi har truffet en nerve med et arrangementkonsept mange har lengtet etter. 

LES OGSÅ: Kommet for å bli

UTEcamp er skicampen som arrangeres på Leirvassbu, og er for alle som liker vinteraktiviteter. Her er det blant annet guidede toppturer, fjellskiturer, kurs og foredrag med interessante og spennende temaer. Og det helt unike med UTEcamp er at du også kan ta med deg barna – hele familien kan være med. Med pedagogiske ledere fra barnehage, legges det opp til at også foreldre kan dra på tur.  

– Allerede lørdag under UTEcamp kom flere og sa de håpte at vi ville arrangere dette fremover også. Vi har også fått noen gode tips på hvordan arrangementet kan bli enda bedre neste år, som vi gleder oss til å finne løsninger på. Nå gleder vi oss stort til å ta festivalen videre og arrangere UTEcamp på Leirvassbu også i 2014.

Hva er planen for neste år arrangement?
– Planen er å arrangere en super festival for alle UTE-lesere også i 2014. Det blir som i år guidede turer for voksne, egne turer for barn, og turer for barn og voksne sammen. Det blir turer for de med toppturustyr, men også for de med fjellski. Barnecampen blir slik at de voksne kan dra på tur alene, det blir gode foredrag, og selvfølgelig kjempegod stemning! Vi håper neste år å ha med enda flere samarbeidspartere med skiutstyr som deltakerne kan teste.
Påmeldingen starter 1. desember. Følg med på utecamp.no for informasjon.