Magasinet Terrengsykkel har gått sammen med sykkelleverandørene, GT, Moongoose, Morewood,  Specialized og Trek, og inviterer til gratis testing av årets sykkelnyheter, der de passer aller best, i terrenget. Blir det oppgradering til 29’er i år kanskje?

Terrengsykkelredaktør Øyvind Aas, er syklisten i Norge som har testet flest ulike sykler, og kan underskrive at en testrunde i terrenget kan avsløre store forskjeller.
– Når man betaler mellom ti tusen og femti tusen kroner for en sykkel, er det helt klart en fordel å få testet sykkelen i terrenget der den skal brukes. Det avdekker hvordan sykkelen fungerer i praksis og hvordan ulike sykkeltyper har forskjellige egenskaper. Utvalget er stort, så det er veldig bra at leverandørene stiller opp med testsykler.

Annonse

Haraløkka er et svært populært utgangspunkt for både grus- og stisykling og egner seg derfor svært godt som testarena. Haraløkka er også utgangspunkt for Oslos største terrengsykkelritt, Terrengsykkelrittet, dagen før.
– Foruten å være en stor testarena for terrengsykler, legger vi terskelen lavt og vektlegger god stemning og sykkelhygge, forteller prosjektleder Endre Løvaas i Terrengsykkel.

Det eneste du bør huske på å ha med, er personlig utstyr som sykkelsko, pedaler, hjelm, bekledning, og gyldig legitimasjon.
Merker som GT, Mongoose, Trek, Morewood og Specialized stiller med en mengde demosykler, og forhåpentligvis finner du akkurat din neste sykkel blant disse.
Demosyklingen vil foregå mellom 11 og 15. Ta med en venn, eller hele familien. Her er det mulighet til å verve nye sykkelvenner.

- Se og prøv neste års spennende sykler og utstyr.
- Salg av mat og drikke.
- Gode tilbud på utstyr, teknisk mekkeservice ved SRAM og BAB Racing.
- Gratis parkering, og selvsagt en god sykkelprat.
- Ta med gyldig legitimasjon og godt humør.

ANKOMST:
Haraløkka Idrettsanlegg ligger på Bøler, rett ved Østmarka.
BANE: T-banens linje 3 til Bøler, herfra er det 400 meter å gå/sykle.
BUSS: Buss 61 til Bøler - søk tider på trafikanten.no
BIL: Ta av ved Bøler senter, følg Bølerlia eller Utmarkveien og inn Nøklevannsveien til P-plass. Alternativ parkering ved Østmarksetra.