Vintersesongen er like rundt hjørnet og salget av skredsøkere er i gang. Her er de nye oppdateringene av Puls Firmware 4.0.

Finsøk:
Med den nye oppdateringen skal Pulse oppleves som lettere å bruke i finsøket. Pulse vil guide deg igjennom finsøket med piler på skjermen som viser retningen du skal føre søkeren. Følg instruksene (pilene),  og når finsøket resulterer i at man er rett over den skredtatte, vil tegnet for søkestang dukke opp i displayet.

Annonse

Utvidet første signal visning:
Utvidet visning ved første signal lar brukerne se overgangen fra signalsøk til grovsøk tidligere. Dette reduserer både området som skal søkes i, og tiden brukt på å lete.

Optimalisert retningsvisning:
Takket være den optimaliserte retningsvisningen, oppdateres pilen på PULSE Barryvox® skjerm raskere. Dette ved hjelp av det integrerte digitale kompasset. Dette resulterer i perfekte retningsindikasjoner og optimal retningsbestemt guiding

Oppdateringen skjer i butikker som selger Mammut og som har Wlink. Alle deltagere på Highcamp på Turtagrø får oppdatert søkeren sin, eller du kan ta kontakt med Mammut her.

NB: Les testen av skredsøkere i neste utgave av UTE! Bli abonnent her, og få utgaven rett i postkassen!

LES OGSÅ: UTEs skredskole