Leirvassbu ligger idyllisk til i Jotunheimen, der det er perfekte forhold for både flotte fjellskiturer og spenstige toppturer. UTEcampen er for alle som liker vinteraktiviteter, og her blir det blant annet guidede toppturer, fjellskiturer, kurs og foredrag med interessante og spennende temaer. Og denne gangen kan du også ta med deg barna.

– Dette blir en festival for alle som elsker å være på ski, enten det er toppturer eller fjellski. Eller kanskje noen bare har lyst å komme seg til fjells, ta med akebrettet og være ute. Dette blir også den første skifestivalen som legger opp til at barna kan være med, forteller festivalsjef Marit Vidnes.

Annonse

Med Charlotte og Siv Elin i spissen, som til vanlig er pedagogiske ledere i barnehagen, legges det opp til mange spennende aktiviteter både inne og ute. Slik er det er mulig for deg å dra på tur uten barn. På dagtid forgår det meste for barna ute, med blant annet aking, skileik og andre morsomme ting man kan gjøre i snøen. På kveldstid blir det kinosal for barna innendørs, lesekrok og tegne- og lekeområde.

Men dette er ikke en festival bare for barnefamilier, understreker Vidnes.
– UTEcamp kan minne litt om storebroren High Camp, som også arrangeres av forlaget Fri Flyt. Men forskjellen blir jo for det føste området, der Leirvassbu ligger som selve perlen i Jotunheimen. Fjellstuen er bygd og utviklet med fotturister, skiløpere og klatrere med fjellfolks behov i tankene. Her er det gode muligheter for lange fjellksiturer eller spenstige toppturer med pudder til nedkjøringen. I tillegg blir det spennende foredrag og kurs, og aktiviteter som gjør dette til en fjellhelg for absolutt alle!

Bre og Fjell er med som guider på UTEcamp, og guidede toppturer er en del av tilbudet.
Detaljert tur- og kursprogram kommer snart, og det blir garantert noe for en hver smak. 

Billetter er i salg fra 3. desember!

Les mer på www.utecamp.no

Lik UTEcamp på facebook for å få siste nytt om campen