Klar - Ferdig - Påmelding

For første gang i verdenshistorien lages det en toppturcamp som også egner seg for barnefamilier. UTE arrangerer skicamp for alle friluftsinteresserte i april 2013,  og nå er påmeldingen i gang.

Sist oppdatert: 3. desember 2012 kl 12.51
UTEcamp arrangeres på Leirvassbu 18.-21. april. Foto: Christian Nerdrum
UTEcamp arrangeres på Leirvassbu 18.-21. april. Foto: Christian Nerdrum
Lesetid: 2 minutter

Tidspunkt er 18. til 21. april 2013, og stedet er Leirvassbu, som ligger idyllisk til i Jotunheimen i et område som er perfekt for skiaktiviteter.

Det blir guidede toppturer og fjellskiturer, foredrag, kurs og ikke minst barnecamp på området, slik at absolutt alle kan komme seg på tur. Du kan altså la barna være igjen i campen med pedagogiske ledere som arrangerer morsomme aktiviteter for barna, med blant annet aking, skileik og andre ting man kan gjøre i snøen. På kveldstid blir det kinosal for barna innendørs, lesekrok og tegne- og lekeområde. Det blir også arrangert turer hvor foreldre og barn kan gå sammen. På kveldstid blir det inspirerende foredrag og kurs, filmvisning og musikkinnslag.

– Dette blir en festival for alle som elsker å være på ski, enten det er toppturer eller fjellski. Eller kanskje noen bare har lyst å komme seg til fjells, ta med akebrettet og være ute. Dette blir også den første skifestivalen som legger opp til at barna kan være med, forteller festivalsjef Marit Vidnes.

MELD DEG PÅ HER!

Men dette er ikke en festival bare for barnefamilier, understreker Vidnes.

– UTEcamp kan minne litt om storebroren High Camp, som også arrangeres av forlaget Fri Flyt AS. Forskjellen blir jo for det første området, der Leirvassbu ligger som selve perlen i Jotunheimen. Fjellstuen er bygd og utviklet med fotturister, skiløpere og klatrere med fjellfolks behov i tankene. Her er det gode muligheter for lange fjellskiturer eller spenstige toppturer med pudder til nedkjøringen. I tillegg blir det spennende foredrag og kurs, og aktiviteter som gjør dette til en fjellhelg for absolutt alle!

Denne campen passer altså både for deg som kanskje vil prøve topptur for første gang, og for deg som har gått mye på topptur tidligere. Den passer også for alle som liker seg best på fjellski, og kanskje med en pulk på tur.

Guider fra fjellføringsfirmaet Bre og Fjell står for de guidede toppturene, som er en del av tilbudet.

Mer info om UTE-camp finner du her, og påmelding her!

Leirvassbu_UTE-8683
Foto: Christian Nerdrum
Publisert 3. desember 2012 kl 12.51
Sist oppdatert 3. desember 2012 kl 12.51
annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen