En lang vinter nærmer seg slutten, grunntreningen er gjennomført og snart skal du ut og vise hva du er lagd av. Så hva nå? Trenger du inspirasjon? Trenger du å melde deg inn i en klubb? Oppgradere «våpenskapet»? Eller bare skravle med likesinnede? 
Skiftesonen LIVE er et arrangement hvor debutanter, proffer, glade mosjonister og alle andre vil finne inspirasjon og motivasjon til triatlonsesongen. Arrangementet foregår på Litteraturhuset i Oslo, og er gratis for alle.  

Program:

Hva begrenser prestasjonene til en triatlet?
Jonny Hisdal vil sammen med Paal Hårek Stranheim fundere over hvordan vi setter grenser for oss selv. Jonny Hisdal er en av landets fremste eksperter på fysiologi rettet mot idrett. Han er utdannet fysiolog og har doktorgrad i sirkulasjonsfysiologi fra medisinsk fakultet ved Universitetet i Oslo. Paal Hårek Stranheim skapte Norseman Xtreme Triathlon. Han er en moderat talentfull langdistansemosjonist med stor entusiasme, stor nysgjerrighet om fysiologi, og liten innsikt i egne begrensninger.

Løping. En verdenshistorie
Thor Gotaas, kanskje vår beste sportskåsør tar oss gjennom løpingens historie. Hvorfor løper mennesker? Gotaas stiller spørsmålet innledningsvis i sin 368 sider lange bok. Han besvarer det vel egentlig ikke med boka, men det er vel heller ikke meningen.

Find den ekstra grad
Den danske supertriatleten Rasmus Henning har gjort det meste i triatlon. Han har fantastiske prestasjoner både fra OL og Ironman. Han er kanskje en av de mest komplette triatletene i Norden. På Skiftesonen LIVE vil han dele av sine erfaringer fra 15 år med triatlon i alle verdenshjørner.

I tillegg blir det salgsutstilling med mye triatlonutstyr. Følgende leverandører vil være på plass:  GIANT, ORCA, 2XU, TRIMTEX, UNAAS, TYR, TRI NORDIC, ZOGGS og ZOOT

Når: Søndag 07.04 kl 12.00 - 17.00
Hvor: Litteraturhuset i Oslo 

Mer informasjon finner du her.

SkiftesonenLive 2013
SkiftesonenLive 2013

Les også: Unaas-brødrene svarer

Les også: Tyrifjorden rundt flyttes

Les også: Siste nytt om landeveissykling