Topp stemning

Skisesongen er i gang for mange, i Oslo er det fortsatt en fjern drøm. Da kan det passe med en kveld med inspirasjon. Fri Flyt-huset inviterer til toppturkveld.

Sist oppdatert: 5. desember 2013 kl 09.18
Fra nordsida av Nonsholten i Sogndalsdalen, hentet fra boka Toppturar i Sogn. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Fra nordsida av Nonsholten i Sogndalsdalen, hentet fra boka Toppturar i Sogn. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Lesetid: 2 minutter

I høst har forlaget Fri Flyt kommet med toppturbøkene Toppturar i Sogn, Toppturer rundt Bodø og The Lyngen Alps. Alle er guidebøker for populære

Skjermbilde 2013-12-05 kl. 06.53.56
Fullt hus hos Fri Flyt under Tor Olav Naalsunds foredrag nylig. Foto: Marte Stensland Jørgensen

 skiområder. Med utgangspunkt i de nye bøkene, blir det toppturkveld på Fri Flyts lokaler onsdag 11. desember klokken 19.00.

– Vi vil gjerne feire bokhøsten med en toppturkveld, gi en skikkelig inspirasjonspakke til leserne våre før topptursesongen kommer i gang, rett og slett. Vi har forfattere med utrolig mye kunnskap om områdene de har skrevet om, og som kan vise vei til noen nye turer i vinter, sier Ida Eri Sørbye, forlagssjef i Fri Flyt.

Hit kommer forfatterne og gir tips til de beste toppturene i sitt område. NVE kommer og forteller om skredvarslingen på varsom.no, og hvordan du kan bruke dette i turplanleggingen. Fri Flyts sjefredaktør Erlend Sande tar for seg de nyeste trendene på utstyrsfronten, og det blir kastet et blikk tilbake på noen av vinterens vakreste eventyr fra High Camp i Lyngen og på Turtagrø.

– Jeg kan love at det blir litt julestemning, mange gode julegavekupp på bøker og abonnement og selvsagt blir det gløgg. Inspirert blir du garantert, sier Sørbye. 

 Toppturkvelden er gratis, men du må melde din ankomst her.

Fri Flyt holder til i Sandakerveien 24 C, inngang C6. 

Dørene åpner klokken 18.30. Det blir servert gløgg, kaffe og pepperkaker. Arrangementet vil vare i rundt to timer.

Les om arrangementet på Facebook.

Publisert 5. desember 2013 kl 09.18
Sist oppdatert 5. desember 2013 kl 09.18
annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen