Tidenes utefest i Stryn!

Bladene i Fri Flyt AS smeller til med tidenes ski-, brett,- sykkel-, klatre-, kajakk og sommerfest i Stryn.

Sist oppdatert: 3. mars 2014 kl 11.44
DEN FØLELSEN: Asbjørn Eggebø Næss veit hvordan det er å våkne opp til en godværsdag på Folven. Foto: Hans Petter Hval
DEN FØLELSEN: Asbjørn Eggebø Næss veit hvordan det er å våkne opp til en godværsdag på Folven. Foto: Hans Petter Hval
Lesetid: 2 minutter

– Vi prøver å nå bredt med Strynefestivalen, og vi ønsker å gi deltakerne muligheten til å delta på opptil flere aktiviteter hver dag. Det vil bli ski og brettkjøring, sti- og landeveissykling, klatring, kajakkpadling, festivalstemning, sløsj, grønt gress, grønt vann, grilling, telt, skate og alt som hører med. Kanskje får vi til noe elvepadling også, forteller Fri Flyts eventsjef Magnus Tveito.

Fullpakka program 

Fri Flyts splitter nye festival går av stabelen i pinsehelga, 6. til 9. juni. Basen for festivalen blir Folven Camping, og programmet er spekka med aktiviteter.

Stryn er et fantastisk utgangspunkt for mye utendørsmoro, med fjord og fjell, sommer og snø. Målet med festivalen er å ha et bredt tilbud med muligheter for folk på alle nivåer. Kurs og skiguiding står på programmet sammen med stisykling, via ferrata og klatring. Inkludert er også topptur- og frikjøringskurs i sommerskisenteret, som mange anser som verdens beste i sitt slag.

– Rimelig moro 

Er du abonnent på ett av våre magasiner får du festivalpass for bare 950 kroner, litt mer hvis du ikke abonnerer. Da er kurs, turer, teltplass og konserter inkludert i prisen (!).

Med festivalpasset får du også gunstig pris på Folvens campinghytter samt fine priser på heiskort på Strynefjellet.

– På kveldene blir det selvsagt afterski, afterbike, afterclimb og afterkajakk med konserter, film og forhåpentligvis den legendariske Folven-stemninga, sier Tveito.

For påmelding og endelig program, følg med på Fri Flyt i tiden framover!

Publisert 3. mars 2014 kl 11.44
Sist oppdatert 3. mars 2014 kl 11.44
annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen