– Vi prøver å nå bredt med Strynefestivalen, og vi ønsker å gi deltakerne muligheten til å delta på opptil flere aktiviteter hver dag. Det vil bli ski og brettkjøring, sti- og landeveissykling, klatring, kajakkpadling, festivalstemning, sløsj, grønt gress, grønt vann, grilling, telt, skate og alt som hører med. Kanskje får vi til noe elvepadling også, forteller Fri Flyts eventsjef Magnus Tveito.

Fullpakka program 

Fri Flyts splitter nye festival går av stabelen i pinsehelga, 6. til 9. juni. Basen for festivalen blir Folven Camping, og programmet er spekka med aktiviteter.

Stryn er et fantastisk utgangspunkt for mye utendørsmoro, med fjord og fjell, sommer og snø. Målet med festivalen er å ha et bredt tilbud med muligheter for folk på alle nivåer. Kurs og skiguiding står på programmet sammen med stisykling, via ferrata og klatring. Inkludert er også topptur- og frikjøringskurs i sommerskisenteret, som mange anser som verdens beste i sitt slag.

– Rimelig moro 

Er du abonnent på ett av våre magasiner får du festivalpass for bare 950 kroner, litt mer hvis du ikke abonnerer. Da er kurs, turer, teltplass og konserter inkludert i prisen (!).

Med festivalpasset får du også gunstig pris på Folvens campinghytter samt fine priser på heiskort på Strynefjellet.

– På kveldene blir det selvsagt afterski, afterbike, afterclimb og afterkajakk med konserter, film og forhåpentligvis den legendariske Folven-stemninga, sier Tveito.

For påmelding og endelig program, følg med på Fri Flyt i tiden framover!