Om du vil til Lyngenalper, Hemsedalstopper eller Hurrunganes tindelandskap, er det på tide å holde av datoene. Her er de!

Hemsedal
9. - 11. mars 2012
Påmelding: 1. desember

Annonse

Hemsedals-campen flytter til Fausko skysstasjon på Tuv for 2012, forteller High Campsjef Marit Vidnes.
– Det blir bedre overnattingstilbud og vi får lettere tilgang til toppene på hemsedalsfjellet og innover i Grøndalen.
Campen i Hemsedal vil ha fokus på nybegynnere og de som vil lære mer om det å gå i fjellet på toppturski. High Camp Hemsedal er også for de som har gått mye i fjellet før da Hemsedalsfjellene byr på mange flotte turer og utfordringer. Drar du ofte til Hemsedal i helgene, men begynner å bli lei av heiskø, er High camp Hemsedal en unik mulighet i midten av mars.

Lyngen
12. - 15. april 2012
Påmelding: 15. desember

High Camp Lyngen er en mindre camp i de idylliske Lyngsalpene.
– I år flytter vi campen tilbake på Solhov så det er plass til flere enn de to seneste årene, forteller Vidnes. – High Camp Lyngen er en camp for alle som primært vil gå på guidede turer i Lyngsalpene.
Dette er en camp som har blitt utsolgt første dagen den har blitt lagt ut for salg de seneste årene, så merk deg 15. desember om du ønsker fantastiske opplevelser Nord-Norge i midten av april.

Turtagrø
3. - 6. mai 2012
Påmelding: 1. februar

High Camp Turtagrø er klassikeren i topptur-Norge der det samles over 600 mennesker i Jotunheimen.
– Her er det tur som er i fokus, men du får et solid foredrags- og filmprogram på kvelden også og ikke minst dunjakkedisco. Mange avslutter ski sesongen med High Camp Turtagrø. Finere natur og bedre stemning skal man lete lenge etter, avslutter Vidnes.

Les mer på de splitter nye nettsidene på www.highcamp.no

Foto: Christian Nerdrum