Highcamp på Turtagrø er verdens største topptursamling. Merk deg årets høytid: 6.-9. mai 2010.

Highcamp på Turtagrø er etterhvert blitt en av årets faste høytider. Hyggelige mennesker, tinder, bratte fjellsider, heftige rytmer, underholdende lysbildeshow og nyttige kurs. Sånn kan man kort og greit oppsummere topptursamling på Turtagrø. Det er i 2010 den tiende gangen vi arrangerer Highcamp Turtagrø.

Annonse

Målet vårt er som alltid å samle de triveligste menneskene i kongeriket til felles opplevelser ved foten av fantastiske fjell.
På Highcamp er den enkelte deltager 100 prosent ansvar for egen sikkerhet. På dagtid går mange turer på egenhånd, eller mange blir med Highcamp-guidene på organiserte turer til mange av de flotteste toppene rundt Turtagrø (disse turene har en egenandel i tillegg til camp-passet). Det settes også opp en rekke kurs som egner seg for både erfarne og ferske toppturentusiaster.

På kveldstid lager Fri Flyt-teamet de beste rammer for arrangementet på og rundt Turtagrø hotell - med musikk, fjellquiz, filmvisninger, fellesbål og foredrag.

HVORDAN MELDER JEG MEG PÅ?
Antallet plasser som selges er begrenset, og her gjelder førstemann til mølla!
Du kjøper din plass på nettstedet eksponert.no (Fri Flyts nettbutikk)
Det er rimeligere camp-pass for abonnenter på Fri Flyt eller friluftsmagasinet UTE. Påmeldingen starter 1.februar 2010.

HVA KAN JEG FORVENTE?
Camp-passet gir adgang på turer, kurs, foredrag og filmvisninger under campen. Deltageravgiften inkluderer også en tskjorte og teltavgift på Turtagrø.

HVOR SKAL JEG BO?
Deltagerne kan enten overnatte i telt i terrenget rundt hotellet, eller booke plass på hotellet eller i annekset. Hotellet opererer med spesialpriser for camp-deltagere (se under). De som skal ha hotellrom booker direkte til hotellet (ikke via Fri Flyt).

HVA SKJER?
Deltagerne kommer til fjells om ettermiddagen/kvelden torsdag 6. mai og fredag 7.mai - dersom du ikke kan ta fri tidligere. Vi vil ha program på dag- og kveldstid torsdag (kun kveld), fredag, lørdag og søndag. Programmet presenteres etterhvert på Highcamp.no.