Mange har lenge ønsket seg High Camp i Hemsedal. Vi har derfor gått sammen med overnattingsstedet Harahorn og tindeveileder Jørgen Aamot, og i midten av januar inviterer vi til en tre dagers topptursamling.
Hemsedal har flere flotte skifjell, Harahorn er en fin base for å oppdage disse turmålene. Topptursamlingen starter fredag kveld (14 januar). Lørdag og søndag blir det fellesturer med dyktige guider til ulike turmål. Dette er en samling for deg som fersk på topptur, har kjøpt dine første toppturski i år eller ønsker å lære mer før du går på egne turer. Samtidig blir det også turer for deg som har gått mye på turer tidligere. I god High Camp-tradisjon legges det opp til spennende foredrag, kurs og trivelig samvær.

Overnattingsstedet Harahorn ligger ved skisenteret i Solheisen og er en del av hotellkjeden ”Det virkelig gode liv”. Overnattingen skjer i store, komfortable rom og hytter og det vil bli servert god frokostbuffé og treretters gourmetmiddag til en veldig god High Camp-pris. Prisen inkluderer guidede turer lørdag og søndag, kurs, foredrag, overnatting og mat.

Innsjekking på Harahorn starter fredag klokken 1700.


OVERNATTING: I komfortable rom og hytter. Skriv inn kommentar når du melder deg på dersom du har ønsker om hvem du vil overnatte sammen med.

MAT: Følgende måltider inngår i prisen:
Fredag: enkel middag
Lørdag: Frokost m/niste
Lørdag: Middag 3 retters gourmetmiddag
Søndag: Frokost m/niste

TRANSPORT: Deltakerne må selv komme seg til Harahorn.

PRIS: 3200 kroner for abonnenter av UTE eller Fri Flyt. Ikke-abonnenter betaler 3500. Prisen inkluderer overnatting, mat som beskrevet over og føring på turer lørdag og søndag, kurs og foredrag.

PÅMELDING: Påmeldingen starter onsdag 10. november klokken 12:00 her.

Annonse