Merk deg årets høytid: 5.-8. mai 2011!

High Camp på Turtagrø er etter hvert blitt en av årets faste høytider. Hyggelige mennesker, tinder, bratte fjellsider, heftige rytmer, underholdende filmer og foredrag og nyttige kurs. Sånn kan man kort og greit oppsummere High Camp på Turtagrø. I år er det 10 års jubileum.

Målet vårt er som alltid å samle de triveligste menneskene i kongeriket til felles opplevelser ved foten av fantastiske fjell.

På High Camp Turtagrø går mange turer på egenhånd, eller blir med High Camp-guidene på organiserte turer til mange av de flotteste toppene rundt Turtagrø (disse turene har en liten egenandel i tillegg til camp-passet). Det settes også opp en rekke kurs som egner seg for både erfarne og ferske toppturentusiaster.

På kveldstid lager Fri Flyt-teamet de beste rammer for arrangementet på og rundt Turtagrø hotell − med musikk, fjellquiz, filmvisninger, fellesbål og foredrag.

HVORDAN MELDER JEG MEG PÅ?
Antallet plasser som selges er begrenset, og her er det førstemann til mølla! I fjor ble det utsolgt på rekordtid, så her gjelder det å være rask.
Du kjøper din plass på nettstedet eksponert.no
Det er rimeligere camp-pass for abonnenter på Fri Flyt eller friluftsmagasinet UTE. Påmeldingen startet 1. februar 2011.

HVA KAN JEG FORVENTE?
Camp-passet gir adgang på turer, kurs, foredrag og filmvisninger under campen. Man har ikke adgang til hotellet uten camp-pass. Deltageravgiften inkluderer også teltavgift på Turtagrø, da har man også mulighet til å benytte dusj og toalett innendørs til gitte tider.

HVOR SKAL JEG BO?
Deltagerne kan enten overnatte i telt i terrenget rundt hotellet, eller booke plass på hotellet eller i annekset. Hotellet opererer med spesialpriser for camp-deltagere (se under). De som skal ha hotellrom booker direkte til hotellet (ikke via Fri Flyt). Les mer om overnatting på Highcamp.no.

HVA SKJER?
Deltagerne kommer til fjells om ettermiddagen/kvelden torsdag 5. mai og fredag 6. mai – dersom du ikke kan ta fri tidligere. Vi vil ha program på dag- og kveldstid torsdag (kun kveld), fredag, lørdag og søndag. Programmet presenteres etterhvert på Highcamp.no.

Annonse