En rekke filmer, foredragsholdere og et turtilbud for både sprekinger og sofagriser - programmet for Fjellfilmfestivalen begynner å ta form.

– Det er så mye bra, jeg har lyst til å se igjennom alle filmene nå med en gang, forteller filmansvarlig Eskil Waldenstrøm entusiastisk.

Med et titalls filmer – flere av dem premierer – på tapeten, har både han og Fjellfilmpublikummet mye å glede seg til.

Filmene som vises er blant annet «Lines of Lofoten», «Petzl Rock Trip Argentina», «Styrkeprøven» og «Autana. 

– Vi har invitert noen av regissørene til å komme og fortelle om sine filmer, og Leo Houlding kommer i egen person for å holde foredrag om sine siste turer til Amazonas, som resulterte i filmen Autana, og Antarktis, sier Waldenstrøm.

Les om filmene og foredragene på fjellfilm.no.

Foredragsholderne holder foredragene sine begge kvelder, så du skal få med deg alle foredragene du har lyst til, rekke å se filmene du har siklet på hele sommeren, og samtidig ha tid til å smake den lokale maten, bli kjent med andre deilige festivaldeltagere og ta deg en tur i fjellheimen.

Turprogrammet er fullspekket og her er det et tilbud for alt fra ultraløpere til hobbymosjonister.

Tursjefen anbefaler morgenjoggen over Besseggen for de sprekeste, mens resten av ledergruppa foretrekker kosevarianten som tar et par timer.  

Uansett om det er klatring eller skikjøring, våt moro eller stisykling som trekker deg til Gjendesheim finner du spennende programposter som det er verdt å glede seg til!

Billetter får du kjøpt på ffshop.no.