Denne helgen går mange spennende arrangementer av stabelen, ta en titt på listen om du er i tvil om hva du skal ta deg til de kommende dagene:

Snøfilm
22. – 24. februar
Snøfilm er en gratis filmfestival for alle, både store og små filmentusiaster. Filmfestivalen holder til på Tyin-Filefjell i Vang kommune og går av stabelen i vinterferien.
Ler mer her. 

Storlifestivalen
21. – 24 februar
En toppturfestival i Storlidalen i Oppdal kommune. I den snøsikre dalen kan du få guidede toppturer og afterski i Fjøset.
Les mer her. 

Fjellsportfestivalen
21. – 24. februar
Arrangeres for femte gang i Sogndal, og lover å være tøffere, brattere og friere enn noensinne. Det blir kinesisk utfor, toppturer, klatrekonkurranser og champagnelunsj.
Les mer her. 

Isklatrefestival på Rjukan
22. – 24. februar
Her kan du få med deg speed klatring, foredrag av Matthias Scherer og Tanja Smith, Reel Rock Film Tour og guidet nattklatring.
Les mer her. 

Jo Gjenderennet
23. februar
Et skirenn i Jo Gjendes fotspor, i åpent fjellterreng fra Glittersjå Fjellgård til Gjendesheim turisthytte. Ruta er 55 kilometer lang og går delvis i preparerte løyper og delvis i skuterkjørte kvistede løyper.
Les mer her. 

Fullmåneturer i Oslomarka
23 februar
Skiforeningen arrangerer fullmåneturer i Østmarka, Bærumsmarka og på Romeriksåsen. Turene er barnevennlige og har servering underveis.
Les mer her.