I slutten av januar arrangeres tidenes første Eventyraften på Chateau Neuf i Oslo.

Aleksander Gamme kan bekrefte at Børge Ousland og Mike Horn kommer, hvor de vil fortelle om ekspedisjonen som de nå er ute på og som har en stor følgerskare. 

– Det er en unik anledning å få oppleve Børge og Mike, som omtrent kommer rett hjem fra polhavet på en ekstraordinær ekspedisjon. De er begge verdenskjente legender og dette er kanskje en once-in-a-lifetime opplevelse å få oppleve de sammen på scenen, sier Aleksander Gamme. 

EVENTYRAFTEN: Den 29. januar 2020 blir denne salen fylt med eventyr og overraskelser. Foto: Chateu Neuf
EVENTYRAFTEN: Den 29. januar 2020 blir denne salen fylt med eventyr og overraskelser. Foto: Chateu Neuf

Programmet spikres i disse dager. Billetter er ikke lagt ut for salg ennå, men det kommer. Samme kveld blir det også klart hvem som får hedersprisen Årets Eventyrer 2019. 

– Hva du enn gjør, hold av datoen. Endelig får vi løftet Årets Eventyrer opp på en scene som kåringen fortjener. Det blir film, foredrag og overraskelser, sier Aleksander Gamme.

NOMINER KANDIDATER TIL ÅRETS EVENTYRER!

Han understreker at det handler ikke om å sette verdensrekord for å vinne prisen Årets Eventyrer, men at det handler om å løfte fram turer som fortjener litt ekstra anerkjennelse, turprosjekter som imponerer med sin kreativitet, innsats og turglede og som blir gjennomført i god stil. 

– Men det er ikke bare Årets Eventyrer. Vi kårer også Årets Rookie, som fortjener litt ekstra anerkjennelse og som gjør turer på sin måte, sier Aleksander, og oppfordrer alle til å nominere den eller de som fortjener anerkjennelse for gjennomført tur i år.

Alle som bidrar  er med i trekningen av bokpremier fra Fri Flyt Forlag

«Endelig får vi løftet Årets Eventyrer opp på en scene som kåringen fortjener.»
Aleksander Gamme