/ Nyheter

Eventyraften er utsolgt!

Det blir fullt hus og tettpakket turshow når Chateu Neuf åpner dørene til Eventyraften 29. januar.

Sist oppdatert: 26. januar 2020 kl 10.00
EVENTYRAFTEN: Den 29. januar fylles blir det eventyrlig helaften på Chateu Neuf. Hit kommer blant annet Medvandrerne, for å fortelle om sin type eventyr. Foto: Andrë Kjernsli
EVENTYRAFTEN: Den 29. januar fylles blir det eventyrlig helaften på Chateu Neuf. Hit kommer blant annet Medvandrerne, for å fortelle om sin type eventyr. Foto: Andrë Kjernsli
Lesetid: 2 minutter

De nærmere 1000 billettene til historiens første Eventyraften ble solgt ut raskere enn det noen hadde forventet. 

– Jeg trodde at jeg måtte ligge våken tre netter i forveien og bekymre meg for at vi kom til å gå på nok en økonomisk smell, forteller arrangør Aleksander Gamme.

Inntil videre er han hemmelighetsfull om programmet, men bekrefter at Børge Ousland og Mike Horn blir å se, og at det kommer til å bli avsatt godt med tid til å høre de to polfarerne fortelle om den turen de nettopp kom hjem fra.

Børge og Mike kommer til å snakke hver for seg.

– De er nettopp tilbake fra en stor tur og rekker ikke å få til et fullspikret foredrag på så kort tid. Mike vil ta oss med på noen av hans tidligere eventyr og vi vil bli mer kjent med han. Han har krysset ekvator og gjort mye rart. Vi vil også sette av godt med tid til en prat med Børge, også med mulighet til spørsmål fra salen. I tillegg vil publikum få se filmklipp som jeg filmet da vi gikk dem i møte, røper Aleksander, som var med Lance, og som sammen med Bengt Rotmo gikk de to i møte.

Videre blir det en rekke korte foredrag, musikk og show, og vi får selvsagt vite hvem som stikker av med hedersprisen Årets Eventyrer og rookie-prisen. Her er finalistene. 

Blant foredragsholderne er det også klart at Medvandrerne, som blant annet jobber med å få rusavhengige til å finne sin vei tilbake i samfunnet, blir å se på scenen.

Publisert 26. januar 2020 kl 10.00
Sist oppdatert 26. januar 2020 kl 10.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen