De nærmere 1000 billettene til historiens første Eventyraften ble solgt ut raskere enn det noen hadde forventet. 

– Jeg trodde at jeg måtte ligge våken tre netter i forveien og bekymre meg for at vi kom til å gå på nok en økonomisk smell, forteller arrangør Aleksander Gamme.

Inntil videre er han hemmelighetsfull om programmet, men bekrefter at Børge Ousland og Mike Horn blir å se, og at det kommer til å bli avsatt godt med tid til å høre de to polfarerne fortelle om den turen de nettopp kom hjem fra.

Børge og Mike kommer til å snakke hver for seg.

– De er nettopp tilbake fra en stor tur og rekker ikke å få til et fullspikret foredrag på så kort tid. Mike vil ta oss med på noen av hans tidligere eventyr og vi vil bli mer kjent med han. Han har krysset ekvator og gjort mye rart. Vi vil også sette av godt med tid til en prat med Børge, også med mulighet til spørsmål fra salen. I tillegg vil publikum få se filmklipp som jeg filmet da vi gikk dem i møte, røper Aleksander, som var med Lance, og som sammen med Bengt Rotmo gikk de to i møte.

Videre blir det en rekke korte foredrag, musikk og show, og vi får selvsagt vite hvem som stikker av med hedersprisen Årets Eventyrer og rookie-prisen. Her er finalistene. 

Blant foredragsholderne er det også klart at Medvandrerne, som blant annet jobber med å få rusavhengige til å finne sin vei tilbake i samfunnet, blir å se på scenen.