DAGSTUR

Osprey Archeon 25 passer ypperlig til dagsturer eller som en til og fra jobb-sekk. Archeon har et behagelig bæresystem og alle de funksjonene man verdsetter. Justerbart ryggpanel, stappelomme for energibar eller mobil, avtakbart regntrekk, for å nevne noe. Materialet består av 100 prosent resirkulert nylon. Kommer i flere farger. 

Osprey-archeon
Osprey Archeon 25

Osprey Archeon 25

FLERDAGERS TURSEKK

Denne 60-literssekken har ikke alle andre. Svenske Klättermusen Grip 3.0 er laget for flerdagsturer. Sekken er konstruert for å fordele vekten nært ryggraden framfor musklene. Den smale formen gjør deg mer fleksibel, og roll-top gjør det enkelt å justere størrelsen. Materialet består av 60 prosent resirkulert polyester, og dels med kevlarforsterkninger. Utstyrsløkker for staver/øks. Kommer i rødt og sort. Vekt: 2 kg

klattermusen-grip-3
Klättermusen Grip 3.0

Klättermusen Grip 3.0

LANGTUR

Thule kan mer enn skibokser og trillekofferter. Storsekken Guidepost 85L er en lekker ryggsekk med plass til det du trenger for langtur, eller for deg som er den som må bære mest. Vi har tidligere testet storsekker i 85-120-litersklassen. Denne nye Thule-sekken har et justerbart TransHub-bæresystem for optimal passform, et bevegelig hoftebelte som gjør at sekken beveger seg med deg, og en smart  28 liters dagstursekk i lokket som tar deg helt til topps. Dameversjonen kommer i 65 L. Vekt: 2,7 kg.

thule-guidepost
Thule Guidepost 85 L

Thule Guidepost 85 L

DAGSTURSEKK 

Norrøna Falketind er laget for kortere fjellturer og dagsturer. Den har toppinngang, i tillegg til at du har tilgang til tingene dine gjennom den laminerte glidelåsen i siden. Topplokket har en gjemt taurem for å komprimere effektivt, og en enkel stropp foran. Andre funksjoner inkluderer blant annet to kompresjonsstropper på sidene, isøksfeste, laminerte detaljer, to lommer og en forsterket bunn. Sekken er laget i resirkulert nylon. Kommer i fargene oransje og blå. Vekt: 830 g.

norrøna-falketind-oransje
NORRØNA Falketind 35L

NORRØNA Falketind 35L

LØPETUR

Løping, vandring, klatring eller denne sekken sitter som støpt på ryggen, slik at du kan konsentrere deg om framdriften. Vi har tidligere testet ulike løpesekker. Mountain Vest 5.0 er en nyhet fra Ultimate Direction, oppgradert for enklere å håndtere med en hånd. Av finesser er meshlommer på skulderreimene for energibarer, gel etc. To mykflasker følger med. Mountain har litt mer rom enn Ulta og Race-modellene. Vekt: 230 g.

Ultimate-Direction-mountain-vesta
Ultimate Direction Mountain Vest 5.0

Ultimate Direction Mountain Vest 5.0

  • Pris: 1600 kroner

  • ultimatedirection.com