Den oppgraderte versjonen av Cerro Torre har fått Axiom 7.0-system, som fordeler vekten mer optimalt, og solid polstring i rygg og hoftebeltet gjør sekken behagelig å ha på ryggen. Hoftebeltet praktiske lommer for småting.

Sekkens bæresystem som kan enkelt justeres og tilpasses bærere med rygglengde mellom 38 og 51 centimeter.

Annonse

Lowe Alpine har benyttet TrieShield Grid, deres mest slitesterke materiale, og ekstra forsterkning i bunnen.

Det finnes sekker overlesset med detaljer, mens det du er først og fremst er ute etter er en sekk med plass til det vesentligste – og at den selvsagt er komfortabel å bære, helst dag etter dag.

Slik opplever vi Lowe Alpine Cerro Torre – i tillegg til en hel del smarte detaljer.

Av finesser vi setter pris på er et romslig isolert rom nederst, for sovepose eller lignende, og glidelås som gir tilgang til hovedrommet fra både bunn, front og topplokk.

Hevbart lokk gir mer plass, i tillegg til at topplokket kan tas av og brukes som 15 liters dagstursekk, signalfarget regntrekk følger også med i en egen lomme. Anlegg for drikkeslange.

Med litt fornuftig pakking bør det være mulig å klare seg med 65 liter på en helgetur med telt, med denne har du rom for enda litt.

Med vekt på snaut 2,8 kilo er den ikke blant de letteste, sammenlignet med for eksempel Lowe Alpines Manaslu (2,1 kg) i tilsvarende størrelsesorden, men denne har et litt enklere bæresystem i rygg og hofte.

Lowe Alpine Cerro Torre 60:80

Pris: 2999,-

Nett: lowealpine.com

Pluss: Smarte romløsninger, god å bære 

Minus: Ikke blant de letteste