Ryddig, Engasjert, Aktiv og Leverer. Det er betydningen av navnet.
Drytech er opptatt av å hele tiden forbedre smak og sammensetning av næringsstoffer, og kommer stadig med nye varianter og smaker. S
elv har de planer om å komme med enda flere fiskeretter. Med over 17 ulike middagsretter å velge mellom, i tillegg til frokost, supper og snacks, er Drytech den som har den største menyen. T
urmaten blir laget i Tromsø fra start til slutt og bruker mye lokale råvarer. Middagsrettene vi fikk til test inneholdt mellom 500 og 700 kcal. per rett. Saltinnholdet er noe høyere enn enkelte av de andre merkene.
I posene er det målelinjer utenpå, og de er vakuumpakket, noe som kan gjøre de litt mer klumpete og stive i sekken. Du har mulighet til å rive av øverste delen av posen når du har kommet lenger ned, noe som letter spisingen med kortere skje.
Vi har testet årets nykommer laks med pasta, pulled pork med ris og kremet pasta med svinekjøtt og urter.
Gjennomgående finner vi at Real turmat har god konsistens på innholdet, både kjøtt, fiskebiter og grønnsaker kommer i forholdsvis store biter, og maten lukter godt når den er klar til å spises.
Laksen smaker som et skikkelig fiskemåltid, og Pulled pork er en spennende rett, med god og fyldig smak. Pasta med skinke, ris og urter smaker også bra.
Det er tydelig at Drytech jobber for å få frem de gode smakene fra gode råvarer, og de klarer å gjøre tørket turmat god og smakfull.