Forrige helg var det både natt i naturen og den nasjonale kom-deg-ut-dagen, som ga oss et ekstra påskudd til å arrangere fotokonkurranse. 

Lite gleder oss mer enn å se fornøyde barn på tur.

Annonse

Vi har plukket ut fem vinnere som får tilsendt boka Varden Steinar – og drømmen om å gå i posten.

Vi gratulerer og ønsker alle en fin turhøst! Husk å tagg bildene dine med #liveterbestute og #utehøst.

1.

Skjermbilde 2016-09-09 kl. 14.09.42

Man skal ta seg tid til å hoppe litt i sølepytter, synes vi. Et herlig bilde, innsendt av Marie Stabell Pettersen. 

2.

Skjermbilde 2016-09-09 kl. 13.51.44

Det er ikke bare markjordbær som egner seg på strå! Flott bilde av ei blid turjente, innsendt av Tove Aune Storsand. 

3.

image1

Her er en gutt som absolutt har gjort seg fortjent til bokpremie. Innsender Nina Moe Sollund skriver: «Han brukte ca en time på byggingen. Mor og far prøvde å få opp vasen på et fiskesnøre, og for å holde på varmen i regnet bygget han varde. Og ble meget fornøyd.»

4.

Skjermbilde 2016-09-09 kl. 13.48.10

Bildet er fra den nasjonale natt i naturen-markeringen. Innsender Stine Heireng skriver: «Den eldste på 3,5 år fikk lov til å legge seg i hengekøya da kvelden kom. Minstemor måtte legge seg i teltet. Da vi voksne skulle legge oss, flyttet vi en sovende storesøster fra hengekøya og inn i teltet. Og gjett om vi fikk kjeft da hun våknet!? Hun ville sove ute og ikke i teltet. Neste gang skal hun nok få sove i hengekøya natten gjennom.» 

 

5.

Skjermbilde 2016-09-09 kl. 14.06.43

Det er noe eget med å komme seg seg helt til topps. Her er Carl-Aasmund 5 år på toppen av Verrafjellet i Nord-Trøndelag. Bok er snart på vei til deg, Carl-Aasmund! Innsendt av Ingrid Tømmerdal Tangstad.