Panoramafilm fra Romsdalen

Norsk Tindesenter på Åndalsnes åpnes våren 2016, og her kan du se en smakebit med flotte bilder fra Romsdalen.

Sist oppdatert: 30. oktober 2015 kl 11.28
Lesetid: 1 minutter

Norsk Tindesenter reiser seg i Åndalsnes sentrum, og har som mål å bli et kompetanse- og opplevelsessenteret i Norge med fokus på bratt friluftsliv og norsk tindehistorie. Senteret skal åpne dørene for publikum våren 2016, og her er en smakebit fra arbeidet som nå pågår med å lage en filmopplevelse for Norsk Tindesenter. Filmrommet på Norsk Tindesenter blir det eneste i verden av sitt slag, der du kan nyte en 15 minutters filmopplevelse som viser bratt friluftsliv i Romsdalen på sitt beste.

Parallelt med byggeprosjektet jobbes det med å fylle senteret med spennende innhold, som klatrevegg, multimediafilm om området, og utstilling som skal øke læringen og interessen for fjellsport, skape gode holdninger og motivere de besøkende til å dra ut på tur. Dette skal formidles ved å kombinere samlingen til Norsk Tindemuseum med moderne teknologi. Det blir egen tinderestaurant, og et fjellbibliotek med blant annet digitaliserte gamle bilder, vardebøker og dokumenter i tillegg til både nye og eldre bøker og tidsskrifter.

LES OGSÅ: Fjellturer i Eresfjord

Publisert 30. oktober 2015 kl 11.28
Sist oppdatert 30. oktober 2015 kl 11.28
annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen